Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kim wycarowac gre? ;o

WhR

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

Witam.
Uzbieram jutro 6300PZ i chciałem kupić postać do carryBronze ;3 myślałem nad Vi.
A wy jakie champy polecacie? c:

Opublikowano

Kha w jungli:

-mocne ganki

-slow

-ogromny DMG

-doskok/dash

-mechanizm escape

-niewdzialność

-dobre 1v1

-łatwa jungla

Opublikowano

Vi to dobry wybór... Rozumiem, że szukasz postaci, która może zawsze odmienić losy meczu... Jednak powiedź coś więcej. Renekton, Ahri, Kha'Zix może nawet Nasus(jak wyfarmi q to naprawdę moze robić za chodzący dmg i tank lub offtank) Jax jest uniwersalny. Singed jest jednym z lepszych tanków i można go obijać i obijać, a nie umrze, ale gdy team nie ma dmg to właśnie zostajesz sam :D Malphite też jak rzuci ult to moze być koniec gry... wycarowac grę prawie każda postać może, ale zawsze będzie potrzebny ktoś, kto będzie przed monitorem i nie każdy to zrobi. Yasuo też może ładnie siekać. Zbyt dużo możliwości, zbyt mało konkretów. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Ja bym brał Vi :)
Świetne i efektywne ganki, escape, tarcza, aoe spelle, znakomita postać do inicjacji tf, dash, szybko robi jungle, dobry do kontrowania jungli.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Ja bym brał Lee, po prostu jest bardzo mobilny latasz po całej mapie i gankujesz do tego nie masz many wiec spamujesz ile chcesz. Na bronzach robisz kilka killi składasz hydre i gg. Z kolejnymi itemami jest dla nich coraz gorzej.

I nie, nie oplaca sie go skladac pod tanka, jak i grac tankowatymi championami, na bronzach potrafi to zawieść gdzie sie wbijesz i nawet ustoisz te 30s 1vs5 a twój team będzie w 4 robił reda. Po prostu sam musisz ich też eliminować.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Moim zdaniem mocnym champem jest WW na jungli i mozna oczywiscie nim carrowac ;)

Warwick :

- Okropny Lifesteal

- Ward w odl 1500 jednostek

- Po na feedowaniu w late niszczy

- Brak escape ;)

Opublikowano

Warwick na topie. Polecam i nie raz ratowałem grę przy stanie 20:0, masz tu dobry bulid

Merce/Tabi/Mobilki > Omen > Spirit Visage > Wit's End > Bot'RK > Warmorg 

Opublikowano

Do carrowania w brązie najlepsza jest fiora :), w tej dywizji liczy sie tylko carrowanie a nie pomoc druzynie, polecam jak najbardziej fiorę jeśli chodzi o brąz

Opublikowano

Yasuo

• dociągnięcie
  • podrzut
  • tarcza z pasywa
  • manaless
  • ult do inicjacji
  • 50% pene po ulcie
  • AoE Q jeśli użyjesz E+Q
  • dość łatwy
  • mobilny
  • krótkie CD w late
  • pasyw podwaja szansę na kryta
  • top/mid (mid lepszy)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...