Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[VM] AlioS2 - Zaczynamy prezentować serwer !

Kulewicz99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czyli kolejny serwer który jest zlepka z MPC ? Naid ma racje ludzie nie myślą już w ogolę jak robią te serwery nic własnego nie umieją dodać...

*ODDAM TROCHĘ RZECZY METIN2 WIĘCEJ W OPISIE*

Opublikowano

@UP

dodał coś własnego to miał 100 online na full reklamach i padło po 3tyg. :)

Nie będzie to zlepka.

Będzie to reaktywacja balantii na autorskich skryptach pod pythona i questach :)

Opublikowano

:P Teraz nie wiadomo czego gracze chcą. Up dobrze mówi. Eternity czy jak to tam, praktycznie bardzo dużo nowości modeli itp itp? I co? Mało graczy.. Więc to nie zależy od tego czy ktoś robi zlepki czy autorskie wszystko.

TOP: nie wypowiem się bo 1  filmik i już widać,  taki sam klimat jak na 126484834 serwerach jakie stoja teraz. Niektóre się tylko wyróżniają .. 

Opublikowano

:P Teraz nie wiadomo czego gracze chcą. Up dobrze mówi. Eternity czy jak to tam, praktycznie bardzo dużo nowości modeli itp itp? I co? Mało graczy.. Więc to nie zależy od tego czy ktoś robi zlepki czy autorskie wszystko.

TOP: nie wypowiem się bo 1  filmik i już widać,  taki sam klimat jak na 126484834 serwerach jakie stoja teraz. Niektóre się tylko wyróżniają .. 

W grę wchodzi stabilność, błędy gry (techniczne) oraz kontakt z graczami.

Btw, fakt może i ten serwer jest zlepką ale nie wyjdzie nawet jakby to była balantia s2 xD

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

W grę wchodzi stabilność, błędy gry (techniczne) oraz kontakt z graczami.

Btw, fakt może i ten serwer jest zlepką ale nie wyjdzie nawet jakby to była balantia s2 xD

No Eternity chyba byl stabilny co? czy nie? Nie wiem zagralem tam raz, jak zobaczyłem ile tam graczy to mi się odechciało.. 

Opublikowano

@UP

dodał coś własnego to miał 100 online na full reklamach i padło po 3tyg. :)

Nie będzie to zlepka.

Będzie to reaktywacja balantii na autorskich skryptach pod pythona i questach :)

Totalny idiota..

Co do serwera, to nie polecam - idiota popędza idiote (Team) czyli kolejne gówno które padnie po miesiącu i eq dla kolegów. #ralios

Opublikowano

Cały czas śmieszy mnie Twoje wytłumaczenie dlaczego serwer na game 2089. "Bo będzie można expić pety i będzie wskaźnik hp przeciwnika". Na 34083 też można to zrobić, ale trzeba umieć. To, że ty nie potrafisz to inna sprawa. Na gotowcach z mpc każdy potrafi jechać. 

Opublikowano

No Eternity chyba byl stabilny co? czy nie? Nie wiem zagralem tam raz, jak zobaczyłem ile tam graczy to mi się odechciało.. 

Stabilny, ale administracja swoje za uszami miała.

Czemu prezentujesz serwer, skoro na nim nic nie ma? (prezentujesz nic?)

517981403547547309333.jpeg

Opublikowano

Stabilny, ale administracja swoje za uszami miała.

Czemu prezentujesz serwer, skoro na nim nic nie ma? (prezentujesz nic?)

Są są jedynie Są są Pliki terenzo xDDDD Beke mam..

Opublikowano

Eq dla kolegów hmm...

RalioS ma +250 online caly czas.

To,że Ar3lek rozwalił serwer i rozdał eq to wiesz ;)

W dupie mam zdanie hejterów.

Jesli możesz to zapraszam  na forum raliosa. (Aktualizacja do wersji 0.7) i zobacz,a potem mów,że są bugi:)

Są są jedynie Są są Pliki terenzo xDDDD Beke mam..

Pliki są moje tylko,że pliczki locale.lua itp. są wzięte z innych.

Chyba jasne kurwa,że nie będę pisał 10k linijek,a to samo mam tutaj ;)

Cały czas śmieszy mnie Twoje wytłumaczenie dlaczego serwer na game 2089. "Bo będzie można expić pety i będzie wskaźnik hp przeciwnika". Na 34083 też można to zrobić, ale trzeba umieć. To, że ty nie potrafisz to inna sprawa. Na gotowcach z mpc każdy potrafi jechać. 

Idioto idź zrób,bo nie znam technika,który to zrobił...

Endymion nie umie,Teodor mówi,że nie da rady.

Sensual tez mówi,ze nie da rady,a Bambus3k powiedział,że lepiej na 2089,bo kosztowałoby to majątek :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...