Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mogę zmienić położenia kanału

Sanir

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam taki problem ze nie mogę przenieść kanału np wyżej . Kiedyś normalnie mi się wyświetlało a teraz jest na szaro i nie mogę kliknąć na to.

Opublikowano

Możliwe, że w permissions kanału uprawnienie Modyfi jest większe od twoich uprawnień.

Lub nie posiadać uprawnień aby przenosić, zgłoś to wyższemu adminowi.

Odpowiada za to uprawnienie:

b_channel_modify_parent
Opublikowano

Możliwe, że w permissions kanału uprawnienie Modyfi jest większe od twoich uprawnień.

b_channel_modify_parent

b_channel_modify_parent

Jestem właścicielem tego ts'a tylko że 1 raz go mam i troche nie ogarniam. Co do tematu to wpisałem to co mi napisałeś wyskoczyło "Move Channels" zaznaczony był ptaszek lecz dalej nie mogę przesuwać kanały :(

Edit poradziłem sobie nie miałem zaznaczonego "b_channel_modify_sortorder"

Opublikowano

pamiętaj, że możesz rzucać też lewym klawiszem myszki i wtedy sortorder nie jest potrzebne.

tak samo jeśli kanal jest podkanalem innego to najpierw musisz przesunac go i zrobic z niego kanał główny, żeby sortorderem przesunąć.

Profesjonalne Wsparcie Serwerów TeamSpeak3          Boty funkcyjne na Serwery na zamówienie         Twórca bety Dużego Bota Serwerowego TS3

Kontakt:

PW     GG: 2660269     e-mail: [email protected]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...