Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Opłaca się kupić konto z allegro dodam że koleś daje maila i zmieniam sobie na swój a może napisać do supportu i mu je oddają ?

oiadeb.gif

Opublikowano

a ok dzięki 

to pozostaje mi tylko robić konto od nowa : <

Kup XP/PZ boost'y i graj aramy a w mgnieniu oka wbijesz 30 lvl,powodzenia .

Opublikowano

Właśnie wczoraj straciłem konto po 3 miesiącach. Konto jest na EUNE i ma nick Kratos132 UWAGA NA TO KONTO NA ALLEGRO. Koleś wystawił ponownie żeby nabrać następnego człowieka.

Opublikowano

Ja właśnie swoje główne sprzedałem ale nie piszę nic do supportu wiem ze by mi zwrócili ale chce być fair i nie chce być człowiekiem skurwielem 

oiadeb.gif

Opublikowano

Nie polecam kupna... Lepiej samemu do czegoś dojść i mieć z tego satysfakcję, jak nie wyjdę z Brązu II do Golda III to zakłądam nowe konto i od czasu do czasu będę na nim grał i zbierał PZ na championy za 6300 pz :) nie polecam kupowania konta. lepiej dac 40zl na rp kupić do 600rp expa ale od 15lv i leciec caly dzien do konca expa. a potem za reszte kupic skorki po wyprzedarzy i jest dobrze :)

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...