Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przedmioty

ewelka5lp

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mogłeś dać pytania do posta, a nie do tytułu.

Kasę możesz wszędzie. Farmisz zombie, wskakujesz na auto i bijesz.

K-style możesz znaleźć w np. frosty (ostatnio znalazłem)

Co do sig'a to nie wiem :P

4770714280454741315510.png
Opublikowano

1. Najlepiej na premium serwerach, a tak to po prostu lurujesz zombie, wbijasz na auto i je lejesz

2. Z ludzi lub polecam whitestone mountain

3. Także z ludzi lub whitestone mountain

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

1. Zarabiać kasę? Najlepiej mając konto premium, bo wtedy wypada lepsza kaska, a nie tak jak na zwykłym koncie marne 11$ 44$ no i raz na ruski rok 10k$. Do farmienia najlepiej udać się na lotnisko, norad lub boulder po prostu tam, gdzie najwięcej zombiaków i je tłuc. Czym? to już według Twojego uznania.

2. Lootować kstyle się nie opłaca, bo nie ma stałego miejsca, gdzie się to respi. Znajdziesz może z 5 kstyle, a naskaczesz się jak głupi. Prędzej Cię odbiją. Ja osobiście wolałbym lootować jakieś snajpy typu vss, awm i wymieniać je na kstyle. Chociaż teraz jest ciężko takie snajpy farmić, więc tak jak Panowie wyżej napisali kstyle najlepiej z ludzi brać. Gdzie? tam, gdzie największe pvp. Clear, Rocky, Small.

3. Sigi to można z super zombiaka wyciągnąć. Oprócz tego oczywiście z zombiaka lecą scary,honeye,imitary no i snajpy, więc nie najgorsze bronie. Czasami, ale to naprawdę czasami sigi respią się na policji, bądź z itemboxa.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...