Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2Mod- Problem :((

SSavi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Mam mały problem z Metin2mod (Autorstwa KaMeR'a).

Miałem dzisiaj format całkowity a na dysku miałem Metina z 2008 roku.

Dzisiaj pobrałem Metina (Metin2_PL_20090526, sam początek wzkazuje, że instalator z 2009 roku) i wkleiłem moda z YangBugiem (Też autorstwa KaMeR'a).

Odpaliłem, wybieram serwer, kanał, wpisuje ID i hasło i się loguje. Gram na serwerze Fkyt2. Cały czas jak chce wejść pojawia mi się "Błąd połączenia się z serwerem."

To wina rocznika Metina?? Czy coś jest nie tak z modem.

EDIT: Mam dwa konta, na jednym mi się loguje a na drugim nie

Proszę o natychmiastową odpowiedź,

Pozdrowienia,

SSavi ( jeśli to jest zły dział, to proszę aby ktoś go przeniósł do właściwego.)

Opublikowano

Czasami mam tak z SDLongju S2. Chcę wejść na moją postać mam "Błąd łączenia się z serwerem", ale 5-10min później serwer normalnie stoi. Zazwyczaj przeciążone serwery.

Opublikowano

Czasami mam tak z SDLongju S2. Chcę wejść na moją postać mam "Błąd łączenia się z serwerem", ale 5-10min później serwer normalnie stoi. Zazwyczaj przeciążone serwery.

Też grałem na SD Longju s2 ale to i fkyt2 to co innego.

Ja mam przeinstalowanego Windowsa oraz metina musiałem nowego ściągać (Clienta z 2009 r.) A do niego trzeba wklejać metina z 2008r.

EDIT: A ja już siedze 2h żeby sie wbić

Opublikowano

co chwile mi się udaje wejść, ale tylko gdy mam włączoną przeglądarke. Ostatnio Używałem Przycisku F7(YangBug) i mnie wylogowało. Do tej pory się zalogować nie mogę, czyli jakieś 1,5h.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...