Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z dziwnymi freezami

Flap

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam problem z dziwnymi freezami kompa, od jakiś kilku dni gdy gram w lola lub inna gierke (w lolu najczęściej w dayz jak dzis grałem to co kilka minut, a w lolu co kilkadziesiąt sekund albo co kilkanaście). Podejrzewam dysk, bo już ostatnio cos blue screeny wyskakiwały podczas grania w lola, ale cofnąłem takty GPU do stocka i jest si póki co więc nie wiem co to może być.

Zastanawiam się czy to windows, na pewno nie jest to zasilacz, stawiam na GPU lub HD.

Doradźcie co robić.

Jeżeli chodzi o hardware, to nigdy problemów nie miałem, ale jak ten jebany software sie jebie, to nic poradzić nie moge ;/

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Sprawdzałeś badsectory? Poprzeglądaj procesy, czy nie ma czegoś podejrzanego.

graphic.png

Opublikowano

Własnie sie robi pełny skan w HD Tune, dziwnych procesów troche widziałem ale wyłączyłem je game boosterem ( o ile to pomogło xD)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Robiłeś skany antivirem, adwcleanerem, ccleaner itp? Jak nie to spróbuj.

graphic.png

Opublikowano

Robiłem skan avastem, ccleaner używam regularnie (razem z odkurzaczem), advcleaner też używam.

Teoretycznie si powinno być, ale jednak coś sie jebie, wczoraj dopinałem kable i też nic ;/

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...