Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Pantheon

SgH

Rekomendowane odpowiedzi

Budowniczy
Opublikowano

Strasznie duzo osob na wyzszym poziomie zaczelo nim grac i wymieniac go w tier 1 do jungli powiedzcie mi czy naprawde jest taki mocny w jungle ??? I wart pickowania moze tak czy idzie nim sie cos tam carrowac bo narazie to tylko cassiopeia yasuo lee sin +bol i wsioooo do platyny z powrotem lecz trafiam podrodze na straszne loosing streaki no i szukam takiej postaci carry mode

Opublikowano

Pantheon może jest dobry, ale IMO głównie w early game, ponieważ jego skill set wymięka w late. Spróbować jednak możesz, ponieważ wygrywając early, możesz także zapewnić sobie przewagę w późniejszych etapach rozgrywki. 

Opublikowano

Wiesz... mocne early będąc w dżungli... Nagle taki mały koksik idzie, stunuje. Może dlatego, a może po prostu przypadek. Tak, jak przedmówca mówię iż później po prostu wymięka. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Świetny jest. Nie wiem co Ci ludzie gadają, że słabnie w late, bo ja tego nie zauważyłem. W late ściąga adc na combo.

+łatwa jungla

+świetne ganki

+double kill na bocie przy umiejętnym bocie i dobrym ulcie

+damage

+twardy

+tower block

+stun

+AoE skill

+kryt

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...