Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PORADNIK] warrock chat spammer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Potrzebne:

3 Buttony

1 Textbox

2 Timer

Nazwij button 1 : start

Nazwij button 2 : stop

Nazwij button 3 : close window

Dwukrotnie kliknij na button 3 i dodaj:

end

Teraz dwukrotnie kliknij na button 1 i dodaj:

timer1.enabled = true

Dwukrotnie kliknij na button 2 i dodaj:

timer1.enabled = false 
timer2.enabled = false

Dodaj do timer 1 interval 250

Dwukrotnie kliknij na timer1 i dodaj ten Kod:

Timer2.enabled = true

Dwukrotnie kliknij na timer2 i dodaj ten Kod:

SendKeys.send(textbox1.text) 
SendKeys.send("ENTER")

myimageog3.gif

ban1.gif

>>> MOJE PORADNIKI DO PROGRAMOWANIA <<<

Mogę pomódz w waszych problemach w godzinach 8-24 PW

Opublikowano

0.o To teraz powiedz tak...

1.W jakim jest to jezyku ?? (jesli delphi to na koncu powinno byc ";")

2.Zmien avatar bo Eryk0160 ma taki sam..

Aha i chyba brakuje pola do wpisania textu do spamowania...

To tyle <_<

assassinsignh6.png
Opublikowano
nie moge zmienic tematu ale to jest do VB a do napisania napisalem ze trzeba dac textbox

SendKeys.Send("{ENTER}") - tak chyba jest poprawnie, bo w przypadku jak wyżej wyśle Ci tekst "ENTER" a nie klawisz funkcyjny

Z resztą załączam link do MSDN, jakby ktoś się chciał zaprzyjaźnić z SendKeys. Dobrze jest wiedzieć jakich znaków przy wysyłaniu SendKeys'em nie wolno używać - kiedyś wysyłając jakiś przypadkowy tekst z różnymi znakami włączył mi drukarkę ;-)

Opublikowano

Ej sry że pytam ale jak zapisać ten hack żeby go otwożyć i spamowac bo zrobiłem ale nieumiem zapisać ;(

Ok dostałem odp mozna muj topic skasować

Pozdrawiam

(zbieram + nie - :) )

Opublikowano

Error 1 Name 'interval' is not declared. Pomoze ktos, interval co mam zrobic timer button czy co?

obraz.png

Jestem chetny na warrock private albo admina dzialu WarRock.

Mnie grzeje ten wasz podział na 98% i 2%. Lepiej podzielić się na 100% i na 0%. (100% Nienawidzi Webb'a, a 0% go "lubi").

• 1 miesiąc temu...
  • 3 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...
Opublikowano

W tym jest źle:

SendKeys.send("ENTER")

to oznacza że ma wyświetlać text zamiast wciskać klawisz.

Trzeba zmienić na:

SendKeys.send("{ENTER}")

Opublikowano

kurde cos mi nie wychodzi zrobilem wszystko jak trezba i nic !!

1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(162) : error C2143: syntax error : missing ';' before '}'
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(139) : error C2228: left of '.enabled' must have class/struct/union
1>        type is 'System::Windows::Forms::Timer ^'
1>        did you intend to use '->' instead?
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(140) : error C2143: syntax error : missing ';' before '}'
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(143) : error C2228: left of '.enabled' must have class/struct/union
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(144) : error C2146: syntax error : missing ';' before identifier 'timer2'
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(144) : error C2228: left of '.enabled' must have class/struct/union
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(145) : error C2143: syntax error : missing ';' before '}'
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(148) : error C2065: 'Timer2' : undeclared identifier
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(148) : error C2228: left of '.enabled' must have class/struct/union
1>        type is ''unknown-type''
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(149) : error C2143: syntax error : missing ';' before '}'
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(152) : error C2143: syntax error : missing ';' before '.'
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(152) : error C2143: syntax error : missing ';' before '.'
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(159) : error C2065: 'end' : undeclared identifier
1>c:\documents and settings\administrator\moje dokumenty\visual studio 2008\projects\spamer\spamer\Form1.h(159) : error C2143: syntax error : missing ';' before '}'

takie mam błędy pomocy

DELETE BY KILO

LINKI NA ZEW FORUM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...