Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Powrót z Antka na WP...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Prosto z mostu i na temat. Od pewnego czasu zaczął mnie denerwować antek, zwisy/lagi/ścinanie się (LG L9). Jako że przed LG miałem Lumie 710 która była fajnym, miłym w użytkowaniu telefonem nie miałem do niej zarzutów oprócz małego ekranu :/.

Jako wole powrócić do platformy która jest stabilniejsza i jeszcze mnie nie zawiodła. Na razie planuje wybrać Lumie 820. I mam kilka podstawowych pytań:

1.Jak wygląda sprawa z Bluetooth, czy da się przez niego przesyłać np. zdj., dokumenty tekstowe etc..

2. Jak teraz na obecne czasy wygląda „XBOX LIVE” jak się nie mylę. Chodzi mi głównie o to czy jest jakiś większy wybór aplikacji/gier

3. Najważniejszą sprawą jest GPS  i mapy, czy jest możliwa opcja przeglądania ich w trybie offline?

4. Czy obudowy 820 są wytrzymałe i czy szybko się rysuje ekran

5. I czy jest możliwość zrobienia root’a i wgrywanie nieautoryzowanych aplikacji/gier?

-----------------

Co to LG, próbowałem wszystkich sposobów jakie znalazłem w necie i mogłem wymyślić ale zawsze kończy się tak samo i nie pomaga.

Z góry dziękuje za odpowiedzi

Pozdrawiam

oiph.png

Opublikowano

Odpowiadałem już na pw 

1. Tak wszystko działa tak jak na androidzie oraz można wszystko przesłać oraz podłączyć urządzenia BT

2. O wiele wiekszy jest wybór aplikacji cała struktura według mnie się zmieniła 
3. Tak pobierając aplikacje oraz dogrywająć mapę kraju :) 

4. obudowa jest wytrzymałą lecz ekran hmm .. tutaj nie mogę się wypowiedzieć ponieważ rozwaliłem go 2 razy w ciągu miesiąca :D ( Praca w magazynie)

5. Owszem :) 

PS: LG : Wgraj cusstom roma i wykonaj cpu overclocking potem usuń śmieci z systemu :) 

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...