Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę H@/Administratorem

ZjadaczMózgów:)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zostanę Administratorem\H@ na serverze Sa-mp wersja mniej ważna

Lat:11(prawie 12)  

Ogarnięcie CMD: na Adminie jest ok gorzej z H@ ale szybko sie ucze bd wkuwał jak tabliczke mnożenia ;p

Jestem miły chętnie pomagam jak trzeba to nawet wespre finansowo (jak widze ze serwer sie trzyma ok ale hajs sie nie zgadza)

Nie ogarniam skryptów map i tego typu rzeczy w czasie ferji wolny od 6 do 20 którejś a w weekend prawie cały dzien (przerwy na siku i troche swierzego powietrza)

Nie lubię byc dyskryminowany przez osoby starsze (np jak wlasciciel ma lat nwm 18 to niech nie kozaczy i nie grozi bannem bo to jest dyskryminacja) Byłem na 2 serverach adminem ale padły one (Własciciele po 16 lat nie dziwie się)

Chce zostac Adminem ponieważ jestem ogarem chętnie pomagam jestem na bieżąco no i ogarniam cmd 

Kontakt ze mną albo na MPC albo na skype : filip.szczupak  

Pozdrawiam: ZjadaczMózgów

PS.Nie pisałem na osobnym temacie ponieważ tam mój post jest wywalany na 10 stronę więc proszę o zostawienie tego tematu w spokoju 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...