Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ukraina Ukraina Dobrze tak im ! Mają za swoje !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@2up

Na zachodzie śmieją się z takich jak ty. Usa ma cie kategorycznie w dupie. Dążą do własnych korzyści a ty szerząc taką ciemnotę im to ułatwiasz kolego.

Jebac usa i jebac ciebie cebulaku.

Zamknijcie ten temat bo on sprowadza Was do poziomu  Cebulaka.

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

Yyy ze mnie czy z niego ?

Z niego.

Jebac usa i jebac ciebie cebulaku.

Zamknijcie ten temat bo on sprowadza Was do poziomu  Cebulaka.

A wcześniej chwaliłeś tak te państewka, i nagle taki przełom ?

Jbc. to dla twojej wiadomości, wlk. brytania ma ten sam plan co Usa, ale mniej inwazyjny. Są raczej sojusznikiem niż agresorem, ale również mają cie w dupie :*

21515.jpg

Opublikowano

Według mnie ta cała wojna domowa zakończy się tak że Rosja zakręci im gaz i będą gotować na ogniskach które rozpalają przed sejmem

Możliwe też że sami się pozabijają i będzie spokój lub Rosja ich uspokoi bądź USA

@ o co oni się wogóle biją ?

Opublikowano

Ktoś go do tego poziomu sprowadza...

---

Myślę, że  polski rząd nie powinien w ogóle się mieszać w tą sprawę. Nic nie jesteśmy im winni, a jestem pewny, że gdyby sytuacja byłaby odwrotna to na ich pomoc liczyć byśmy nie mogli. To raz. Dwa, jeżeli my mieliśmy okazję do wyzwolenia i wolności (he he) to może oni także powinni ją wykorzystać? Chociaż szczerze powiedziawszy przynależność do Europy wolnością bym nie nazwał (mimo wszystko).

Opublikowano

Kto to wogóle ten cebulak ??? O KURWAAA xD JUŻ WIEM... TRYNKIEWICZ TAM WPADNIE I CHUJ NIE BEDZIE CO ZBIERAC xD:D.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

Kto to wogóle ten cebulak ??? O KURWAAA xD JUŻ WIEM... TRYNKIEWICZ TAM WPADNIE I CHUJ NIE BEDZIE CO ZBIERAC xD:D.

Piotr "Magik" Tłuszcz to jebany ćpun i rak całego społeczeństwa. Dobrze, że zdechł 

Ja już jestem gotowy ty kurwo niebieska, ty jebana niebieska kurwo tam na górze, a czy ty jesteś gotowy? Czy masz na tyle jaj aby spróbować mnie ostatecznie?
Opublikowano

Z niego.

A wcześniej chwaliłeś tak te państewka, i nagle taki przełom ?

Jbc. to dla twojej wiadomości, wlk. brytania ma ten sam plan co Usa, ale mniej inwazyjny. Są raczej sojusznikiem niż agresorem, ale również mają cie w dupie :*

Naucz sie czytac albo wylacz majnkrafta bo ci oczy padaja. Ja  chwalilem USA? Pisalem ze cenie wielka brytanie a i dobrze ze ma ten sam plan cebulaki  umro.

fhqf.jpg

Vayner.

Opublikowano

Popieram. To samo było z wlk. Brytanią. Mi lecieliśmy ratować ich jebane państewko, a ci co ?! Jak my potrzebowaliśmy pomocy to te kurwy dupy nie ruszyły, leciały ratować obcy kraj który nic dla nich nie zrobił. Naszym okupantom jeszcze przyklaskiwali... Gdyby nie polacy to by kraj tych KUREW już nie istniał pod tą samą nazwą ! To jest kurwa europejska uczciwość!! A żeby te kurwy zajebali do ostatniego, szczególnie za Lwów!

nie zesraj się, po pierwsze nikt nam niczego nie zajebał bo ukraina miała tyle samo do gadania w tym temacie co polska, nie my  i nie oni ustalali granice po 2 wojnie,

po drugie polacy nie mają szacunku do siebie a chcą być szanowani przez inne kraje, nara

po trzecie, nadal chwal się że mało co nie rozjebaliśmy świata w XVII wieku, chuj z tego jak teraz w ogóle się nie liczymy,

co do tematu, gimby idzicie spać bo polityka to coś o czym nie macie pojęcia, w poniedziałek sprawdzian z pszyry, ukraina to nie polska 20 lat temu

Opublikowano

Jezyk przez gardlo wyjmowali i krawat robili. Dzieci z brzucha matek i na plot jak swinie do rusztu. Wedlug ciebie mamy o tym zapominac?

Jak można pisać, że dobrze im tak ? Ah ta POLSKA mentalność -.- Co kur*a maja obecnie żyjący tam ludzie do akcji, która miała miejsce ~60 lat temu  ?...

Mam nadzieje, że z tego powodu dojdzie do jakiegoś spięcia i wybuchnie 3 wojna światowa. Może w końcu wyplemią tą POLSKĄ herezję -.-

Jezyk przez gardlo wyjmowali i krawat robili. Dzieci z brzucha matek i na plot jak swinie do rusztu. Wedlug ciebie mamy o tym zapominac? Pomagasz ich dzieciatkom a o swoich zapomnales? BIADA CI.
Opublikowano

Jezyk przez gardlo wyjmowali i krawat robili. Dzieci z brzucha matek i na plot jak swinie do rusztu. Wedlug ciebie mamy o tym zapominac? Jezyk przez gardlo wyjmowali i krawat robili. Dzieci z brzucha matek i na plot jak swinie do rusztu. Wedlug ciebie mamy o tym zapominac? Pomagasz ich dzieciatkom a o swoich zapomnales? BIADA CI.

Ciebie nawet wtedy na świecie dzieciaku nie było wiec o czym ty masz nie zapominać? Weź się puknij w czoło czasem i pomyśl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...