Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Kod startowy do launchera minecraft 1.7.4

domelxdddd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mysle ze zadziala jak wpiszesz w notatniku i zapiszesz w formacie .bat

echo off

:1G

CD /D %cd%

APPDATA %appdata%

java -Xmx 512M -Xms512M -jar minecraft.jar

cls

Nwm czy zadziala, jesli nie to wysle Ci jak bd na kompie

Pomogłem?

Daj "Lubie to"!

Opublikowano

Łatwiejszy jest taki: 

java -Xmx1024M -Xms1024M -jar Nazwa_Bukkit'a.jar

Xmx - Jest to maksymalna ilość ramu.

Xms - Jest to minimalna ilość ramu.

Logo_IGracze.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Powiadasz iż to jest pod 1.7.4? ;] A ja widziałem inny :) Jak można proszę o cały z dokładnym  opisem

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

Otwórz minecraft.exe winrarem, wypakuj wszystkie pliki i poszukaj main.java, main.class czy coś takiego :)

A jak będzie zkompilowany to tylko wrzuć go w Java Decompiler.

1351969276-U240495.png

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA powodzenia przy otwieraniu .exe winrarem ;]

Cipka - Najlepszy silnik na świecie. Działa z tłokiem każdej średnicy, wbudowana funkcja samosmarowania, odpalasz jednym palcem i co miesiąc sam się wymienia olej. Szkoda tylko że ma taki pojebany komputer pokładowy.

Opublikowano

@Echo off
echo ----------------------------------------
echo Minecraft portable 
echo Uruchomianie Minecrafta...
SET APPDATA=%CD%
start minecraft.exe
IF %ERRORLEVEL%==0 goto OK
echo Pobierz najpierw minecraft.exe z minecraft.net!
goto END
:OK
echo MC uruchomiony.
:END
echo ----------------------------------------
pause
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

To ładnie masz takim gównem to nic nie odpalisz zaczynając od tego że to nie jest launcher tylko plik wsadowy ms-dos

Opublikowano

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA powodzenia przy otwieraniu .exe winrarem ;]

Niektore exe da sie otworzyc winrarem np keinett jest w javie i normalnie otwiera winrar widac klasy itp a tez inny launcher w c# tez dalo sie otworzyc ale juz tu wypakowac sie nie dalo
Opublikowano

@up fakt mój błąd zwracam honor

Opublikowano

To ładnie masz takim gównem to nic nie odpalisz zaczynając od tego że to nie jest launcher tylko plik wsadowy ms-dos

Wiesz, mi się udało zrobić launcher w pliku wsadowym.

Kliknij w moją sygnaturę.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wiesz, mi się udało zrobić launcher w pliku wsadowym.

Kliknij w moją sygnaturę.

Nie mówię że sie nie da ale chodzi mi o kod wywołujący jave z uruchomieniem pliku .jar minecrafta :)

@PS

Jako że to plik wsadowy wyciągnąłem kod z tego 'exeka' ale bez spin nie podam go jak i nie podam sposobu na wyciągnięcie go :)

@PS 2

Ziom dzięki wielkie za kod twojego launchera dokładniej za sprawdzanie poprawności hasła... Własnie robie skrypt bruteforce do łamania haseł kont minecraft

Opublikowano

Nie mówię że sie nie da ale chodzi mi o kod wywołujący jave z uruchomieniem pliku .jar minecrafta :)

No właśnie to zrobiłem

Ziom dzięki wielkie za kod twojego launchera dokładniej za sprawdzanie poprawności hasła... Własnie robie skrypt bruteforce do łamania haseł kont minecraft

Musisz mieć też bazę e-maili. Od niedawna do minecraft się loguje za pomocą maila.

Tu masz trochę info o autentyfikacji

http://wiki.vg/Minecraft.net
Opublikowano

No właśnie to zrobiłem

Musisz mieć też bazę e-maili. Od niedawna do minecraft się loguje za pomocą maila.

Tu masz trochę info o autentyfikacji

http://wiki.vg/Minecraft.net

Jak nie migrowałeś konta to nickiem od wczoraj robiłem bruteforce na moje konto w celu testu 11h temu dali newsa że wyłączają minecraft.net API bo ktoś exploitem atakował i wykryli błąd w SSL... teraz będzie udupiona połowa launcherów premium

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...