Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[1.7.2]EasyFrakcje [PO 60 GRACZY CIAGLE GRA!] [80S] [Z 1 ZOMBIAKA 3 LVL] [DROP Z STONE DUZY: SUROWCE, ENDEPERLY, TNT, STRZALY, JABLKA] Zapraszam.

TheCytrus!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

REFY CO 24H się robi - serwer bezsensu to juz 4 edycja w przeciagu 2 tygodni najpierw  byly 2 edycje sv+frakcje potem PVP teraz znowu SV i frakcje - serwer 0/10 wogole start nie byl wcale o 16 dzisiaj - kolejne klamstwo - NIE POLECAM SERWERA 0/10

Opublikowano

UP@

niedoinformowanie poziom wielki.

ogarnij sie jak nie wiesz bo zasmiecasz tylko temat i repke serwera napinaczu.

IP serwera SV frakcje chcesz? IP:easyfrakcje.gomc.pl <-To frakcje tamten sam miszczu:) edycja 2 od 1 miesiace, pzdr 600.

Opublikowano

Według mnie granie na takim serwerze nie ma najmniejszego sensu. Każdy ma diax eq prot IV itp. Nie można tutaj handlować, bo czym?

No właśnie :) Gra ma sens wtedy, kiedy jak stracisz eq będziesz płakał, bo długo na nie pracowałeś :) A tutaj jak każdy to diax kox to jest nonsens, a serwer zapewne jest zapełniony dziećmi, którzy się cieszą że mają pełno diaxów, i to na multi bez kodów :)

ALE TO MOJA WYPOWIEDŹ I NIE MÓWIĘ TU ŻE TEN SERWER TO SZAJS ETC.

Opublikowano

UP@

Płaczą, że eq prota 4 ?:D

Robota eq prota 4 to 2h.

O to chodzi w serwerze.;)

A to, że serwer dużo dzieci?

Dawaj serwer na którym nie ma dzieci, nie oszukujmy się, że podstawowka najwiecej gra w Minecrafta i sie tym jaraja.

Opublikowano

Serwer był off -,- Padł z takiego powodu:  

Serwer użytkownika przekracza wykupioną ilość slotów (80). Ilość osób przebywających na serwerze: 84 slotów.

Opublikowano

Haha, serwer jakas kpina. Zapytałem się administratora, czy szukaja kogoś do pomocy przy serwerze, bo powiedziałem że troche słaby jest, za chwile dostałem bana. Administracja - dzieci.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...