Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kod skryptu.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Potrzebuję kawałek kodu, który sprawi, żeby dana akcja była wykonana tylko na wybranym regionie.
Chodzi mi o to, że gdy gracz kliknie na obsidian to wyskoczy mu wiadomość. Ale ma to działać, tylko na wybranym regionie.
Pozdrawiam.

Opublikowano

Łapaj:

if x-coordinate of target block is bigger or equal to -1194: #x_poczatek
            if x-coordinate of target block is smaller or equal to -1035: #x_koniec
                if y-coordinate of target block is bigger or equal to 0: #y_poczatek
                    if y-coordinate of target block is smaller or equal to 255: #y_koniec
                        if z-coordinate of target block is bigger or equal to 1400: #z_poczatek
                            if z-coordinate of target block is smaller or equal to 1565: #z_koniec

Odpowiednio zmodyfikuj ;) Jeśli udostępniasz to gdziekolwiek w internecie dodaj na początku informację kto podał ci ten kawałek :D

3foc.png

Szukam sponsora na prawdopodobnie jeden z najlepszych serwerów RolePlay jaki powstanie. Na razie tylko zarys.

Opublikowano
if region is NAZWA:

sprawdź to ale nie wiem czy to będzie działać bo nie wiem czy będzie wykrywać cuba

@up to za chwile każdy będzie dopisywał do autorów twórców pluginu 

Na serwerach znajdziesz mnie pod nickiem: Ogrodnik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...