Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

EWAKUACJA ZIEMI ! •o• DYSKUSJA :-]

MrKubaGamePlay

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie. Na national geographic mówili że wkrótce może coś złego się stać (czyżby powiązanie z tematem w tym samym dziale, czyżby naprawdę miało coś się stać???) Jak dla mnie takie coś to niemożliwe. Ewakuować Ziemię? Góra 100 osób by uratowali. A wasze zdanie? Dyskutujcie.

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

A no w sumie racja xD .

-Panie ja uciekam wpuść pan !

-Dowodzik, prawo jazdy, swiadectwo urodzenia (blablablablablablablablaPITCITblablablablablaPodatkiblablabla)

- -_-

xD

Potrzebna pomoc w robieniu grafiki/intra? Pisz! Znajdziesz mnie w pogaduszkach ;). Zagraj ze mną w Dead Island . Pisz na pw!

Opublikowano

i gdzie by polecieli? myśl trochę. Na marsie pozdychali by z głodu po wyczerpaniu zapasów, jowisz zrobiły z nich konserwę, saturn tez, księżyce olbrzymów mają temperaturę -100*C lub niższą. Do sąsiednich gwiazd nawet by nie dolecieli

Opublikowano

Wiem przyjacielu. Chyba ze maja cos tajnego xD

Opublikowano

Żeby rozkurwić całą Ziemie to musiałoby naprawde coś dużeg ładnie pierdolnąć. Na tym całym national geographic czy jak to tam się zwie pewnie zobaczyli przez tani teleskop że samolot leci i już pierdolą o ewakuacji..

a jak już na prawde przyszłoby się ewakuować to ja wpierdolił bym się do jakiegoś najbliższego burdelu i wydał całą kase :)

Wtedy musieliby robić ewakuacje burdelu bo ruchał bym wszystko po kolei

Opublikowano

Hhhhaaahhhaaa xD spadłem na serio z krzesła

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy nie ma technologi żeby ewakuować ziemię , nawet nie byłoby szans dotrzeć do innych gwiazd . 

Zbudowanie statku to chuj ,  nie jednego tysiące żeby pomieścić całą ludzkość . 

I jeszcze pozostaje sprawa napędu , jedynie ciemna materia . 

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

japierdole, myślałem ze te diskawery całe jest prawdziwym zródłem informacji, ale to tylko pierdolenie#niewiarygodnepl

gówno wszyscy by zdechli

7b3580792c2b732e637c66987dd3a652_1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...