Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Sims które wybrać?

patryk01077

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,siema.

Mam dylemacik, dokupować sobie do końca dodatki do The Sims 3 (dokładniej 3 oraz jakieś tam drobne akcesoria) ewentualnie pobrać z jakiegoś serwisu.

Czy lepiej czekać aż The Sims 4 wyjdzie i zakupić :)?

Jakie jest wasze zdanie?

Opublikowano

Każda wersja Sims dodaje coś nowego, lepszego. Przynajmniej ja poczekałabym na Sims 4 i ewentualnie do niego kupował dodatki. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Moim zdaniem oczywiście warto poczekać na The sims 4 ,ocenić i dopiero wtedy dokonać wyboru. Jeśli "czwórka" Cie nie zadowoli to masz odpowiedź.

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć.

Jeśli należysz do tych 10%, które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Jeśli chodzi o mnie, oglądając zapowiedzi The Sims 4 nie widzę w sumie żadnych rewelacji. Nie podoba mi się grafika i ogólny zarys rozgrywki, ale jeżeli interesuje Cię ta gra, to nie będę odradzała, bo pewnie warto. Jeśli lubisz serię, to grzechem byłoby nie przetestować nowej gry. Co do kupowania - chcesz, to kupuj, jak Ci wygodnie. Oczywiście warto, najnowsze dodatki do TS3 są naprawdę interesujące, zwłaszcza w połączeniu z dodatkami z TSR.

Qui est le prochain?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Ja z niecierpliwością czekam na czwóreczkę i Tobie też polecam. ;)

Co prawda podstawka będzie z pewnością równie okrojona i uboga, co poprzednie wersje gry, dopiero dodatki ją urozmaicą, to i tak uważam, że lepiej jest zainwestować w The Sims 4. Kiedy trójka wychodziła, to byłam podobnie do niej nastawiona, co koleżanka nade mną, a to wszystko ze względu na przyzwyczajenie do dwójki. Do czwórki też trzeba będzie się przyzwyczaić.

it's not who i am underneath

but what i do that defines me.

Opublikowano

Podobno w The Sims4 ma byc juz tak ze bedzie mozna grac przez Internet.. Tak szczerze wersja The Sims powinna byla sie juz skonczyc na 2 bo coraz wiecej opcji,coraz lepsza grafika w pewnym sensie zniecheca niektorych do grania i te wymagania.. Mam The Sims 3 i wszystkie dodatki ciezko bylo sie dostosowac ale najlepsze jest to,ze te Simsy 3 sa tak cholernie zbugowane doslownie krok na kroku,albo sie zacina(chociaz karte graficzna mysle,ze mam w miare odpowiednia do tego) ale co najlepsze ciagle jakies problemy i bugi ktore ciezko bylo mi ogarnac potem.To zastanawia mnie co bedzie z The Sims4 :)

Opublikowano

Podobno w The Sims4 ma byc juz tak ze bedzie mozna grac przez Internet.. Tak szczerze wersja The Sims powinna byla sie juz skonczyc na 2 bo coraz wiecej opcji,coraz lepsza grafika w pewnym sensie zniecheca niektorych do grania i te wymagania.. Mam The Sims 3 i wszystkie dodatki ciezko bylo sie dostosowac ale najlepsze jest to,ze te Simsy 3 sa tak cholernie zbugowane doslownie krok na kroku,albo sie zacina(chociaz karte graficzna mysle,ze mam w miare odpowiednia do tego) ale co najlepsze ciagle jakies problemy i bugi ktore ciezko bylo mi ogarnac potem.To zastanawia mnie co bedzie z The Sims4 :)

Dokładnie... The Sims 1 i 2 miały swój urok, zwłaszcza grafika :D Ogólnie było to coś WOW, a teraz? Stworzy się rodzinkę, domek iii? Nuda. Ja bym poczekała 4, skoro przez sieć będzie można grać.

Wracając do 3, z tego, co wiem (chyba, że coś ominęłam), najgorsze jest to, że stworzysz sobie np. babeczkę, którą grasz, stworzyć sobie faceta, którego chciałbyś połączyć z tą babeczką i chyba nie możesz, bo po prostu jakby go nie było (jakby inna rozgrywka)... Czekaj na 4, już niedługo :)

Opublikowano

Jeśli podoba Ci się 3 to kup, ale ja bym poczekał na 4

Chociarz nie gram w sims 2/3/4 tylko w 1 moim zdaniem są najlepsze.

post-1171398-0-20996200-1405711681.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...