Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Tag na chacie - gildie by "Serip".

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem w posiadaniu pluginu na gildie by "Serip"

Mianowicie problem jest w tym że w configu pluginu ustawiłem żeby dodawało tag gildii na chacie, lecz nie dodaje go, macie jakieś pomysły czy być może wiecie jak dodać tak gildii na chacie obok nick? :O Z góry dziękuję za zainteresowanie się i pomoc :)

Opublikowano

Nie by "Serpi" tylko by "Serip" : D Ale to szczegół.

Nie mam tego pluginu, ale z tego co czytałem to tagi na czacie nie działają...

Pozdrawiam

EX WŁAŚCICIEL MCF2F.PL

Opublikowano

Nie by "Serpi" tylko by "Serip" : D Ale to szczegół.

Nie mam tego pluginu, ale z tego co czytałem to tagi na czacie nie działają...

Pozdrawiam

Soreczka za błąd już poprawione :3 No właśnie nie działają i czy może ktoś z was zna sposób aby to naprawić :O

Opublikowano

u mnie w profilu jest xD

Ale od razu mówie że nic z tym nie pomagam :> ja tylko sobie to [pobrałam dla celów posiadania na dysku xD nawet nie odpalałam

Kurna :D Było by miło wiedzieć jak dodać te tagi na chacie :)

Opublikowano

Ehh ten plugin został zablokowany za naruszenia praw autorskich i bardzo dobrze że ma masę błędów. Dzięki temu nie będzie milonów serwerów z pseudo-autorskimi pluginami na gildie.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ehh ten plugin został zablokowany za naruszenia praw autorskich i bardzo dobrze że ma masę błędów. Dzięki temu nie będzie milonów serwerów z pseudo-autorskimi pluginami na gildie.

Może powiesz, że wasz kochany właściciel Fulsiek i worldhard mieli autorskie gildie? ;)))

PC spec: MONITOR: 1. ASUS 27' 2. BenQ 24'
PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

Nie ma tagow na chat bo to xcr, a xcr maja chat w innym pluginie ;) Serip musi wam jeszcze xcrChat zmieniony ;)

10732745374541468291.png

Opublikowano

Może powiesz, że wasz kochany właściciel Fulsiek i worldhard mieli autorskie gildie? ;)))

Nasz plugin był i jest autorski. Mogę przedstawić ci fragmenty kodu, licencję od twórcy dowody przelewów. 

Nie znasz się nie wypowiadaj. Co z tego że te gildie napisał digitalix? Jeśli od niego je kupiliśmy a nie ściągneliśmy z neta to jest to plugin Autorski.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Hahahahahah ;D

Nasz plugin był i jest autorski. Mogę przedstawić ci fragmenty kodu, licencję od twórcy dowody przelewów. 

Nie znasz się nie wypowiadaj. Co z tego że te gildie napisał digitalix? Jeśli od niego je kupiliśmy a nie ściągneliśmy z neta to jest to plugin Autorski.

"Autorskie gildie" - to nie jest, że ktoś Wam je napisał i wy je kupiliście.. szczyt głupoty pisać, że mieliście autorskie..

Na waszej tam którejś edycji mieliście skrypt na gildie dzikoysa ;) W następnej edycji nikt już nie grał.. a mieliście gildie digitalixa.

Trochę pomyśl.. pisać autorskie gildie i potem pisać, że je kupiliście ;_; Każdy serwer który chce się wybić posiada autorskie np. xcr, czy mchc ;)

Czemu wy się nie wybiliście? Nie wiem.. za słabi? Ale wiem jedno.. Fulsiek nawet prostej rzeczy nie umiał zablokować i po jeden komendzie widać było, że to gildie digitalixa.

PHONE:   LG G3/G4  | CPU; Intel i7 |  RAM; KINGSTON 16GB HypX (2x8GB)         |  PSU; Corsair AX1200i              |  GPU; GeForce GTX 980  |  CASE; SilentiumPC Gladius X80 Pure Black
MOUSE;  Zowie FK2  |  KEYBOARD; SS APEX #fnatic edition & Qpad MK-85 Pro Gaming  |  HEADPHONES; Qpad QH-85  |  MOUSEPAD; Razer Goliathus

Opublikowano

SizZxD odezwał się człowiek tworzący gówno 23 sloty.

Nawet własnej domeny nie masz.

O autorskich pluginach nie mówiąc. 

Nasze gildie są kupione od twórcy. To nie publiczny plugin TYLKO KUPIONY. Wszystkie serwery z kupionymi pluginami Uważa się za serwery z pluginami autorskimi. 

Do tego nasz developer(bo wyobraź sobie że takiego w odróżnieniu od ciebie mamy) dopisał drugi plugin(bo gildie digitalixa są tak zbugowane że mało co działa, i nie da się go zdekomplikować)

Nazywają się GuildsPlus. W ich skład wchodzi gdom naprawa tagów i paru drobniejszych bugów. "Na waszej tam którejś edycji mieliście skrypt na gildie dzikoysa"  

Być może. Nie przeczę. Ale odkąd ja zajmuję się tym serwerem mamy autorskie gildie. Od poprzedniej edycji mamy również autorski plugin na CombatLoga.

Pozdro

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ten plugin nie jest mój, mojego autorstwa. Ja poprawiłem go tak by działał i tyle. Nie posiada on czatu, tagów i innych gowien. Dodanie tego nie jest trudne :)

http://o.aolcdn.com/hss/storage/midas/dbb2fba7a1724ff9f49593989439ae90/203012134/rih.gif

Opublikowano

Nie jest trudne dla tego kto siedzi w Javie, a ja niestety siedzę w PHP i C++ ;x Jakbyś dał radę dopisać te tagi, nawet na stałe bez zmian kolorów z poziomu "widza" to byłoby super.

Opublikowano

SizZxD odezwał się człowiek tworzący gówno 23 sloty.

Nawet własnej domeny nie masz.

O autorskich pluginach nie mówiąc. 

Nasze gildie są kupione od twórcy. To nie publiczny plugin TYLKO KUPIONY. Wszystkie serwery z kupionymi pluginami Uważa się za serwery z pluginami autorskimi. 

Do tego nasz developer(bo wyobraź sobie że takiego w odróżnieniu od ciebie mamy) dopisał drugi plugin(bo gildie digitalixa są tak zbugowane że mało co działa, i nie da się go zdekomplikować)

Nazywają się GuildsPlus. W ich skład wchodzi gdom naprawa tagów i paru drobniejszych bugów. "Na waszej tam którejś edycji mieliście skrypt na gildie dzikoysa"  

Być może. Nie przeczę. Ale odkąd ja zajmuję się tym serwerem mamy autorskie gildie. Od poprzedniej edycji mamy również autorski plugin na CombatLoga.

Pozdro

Gildie dzikoysa? Chyba dzikoyska? Tak miałem je.. jak zrobiłem serwer.. chyba na samym początku jak zaczynałem ze skryptami, wcześniej miałem gildie factions, potem autorskie ;_; jak to można nazwać z Twojej strony, kumpel zrobił ;) Które miały dużo bugów i wziąłem gildie dzikoyska, po pierwsze gówno wiesz, bo miałem wiele serwerów. Własną domenę miałem prawie przy każdym serwerze, te serwery o których Ty mówisz.. śmieszne. Sami mieliście na waszym gównie gildie dzikoyska, więc zamilcz młody człowieku, bo w dupie byłeś i gówno widziałeś o Bożym świecie. 

Nie dość, że mieliście otherdrops.. taki zjebany, że nawet nie działał unbreaking :) Nie dość, że serwer był dla HAJ$U <3 Vip za 11zł i miał /repair all? No dobre ;)

Skoro to był hardcore, to po co vipowi repair all, nie umieliście zrobić porządnego serwera. Nie każdy musi siedzieć przy pluginach, api bukkicie itp ;_; Niektórzy mają też szkołę, życie, dziewczynie i znajomych. Uczyłem się pisania pluginów ale mi to na dobre nie wychodziło, jest wiele serwerów, które mają Factions czy też gildie dzikoyska i są o wiele lepsze od waszego ****harda :)

Opublikowano

@up z tego co przeglądałem twój profil to znalazłem tylko 23 slotowe gówno.

Sam nie masz autorskich gildii używasz dzikoyska wiec zamknij się.

Używaliśmy kiedyś skryptu na gildie. Teraz mamy swoje pluginy.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

@up z tego co przeglądałem twój profil to znalazłem tylko 23 slotowe gówno.

Sam nie masz autorskich gildii używasz dzikoyska wiec zamknij się.

Używaliśmy kiedyś skryptu na gildie. Teraz mamy swoje pluginy.

Wiesz  co :/ Ten serwer który przeglądasz nie jest już mój ;) Miał 50 slotów i został sprzedany, nie wiem co z nim się stało.

I tak dla informacji, miałem autorskie gildie taka jak z twojej formy można to nazwać, zapraszam na gg czy skype, pokaże Ci część kodu i licencje :)

Używałem gildii dzikoyska i co w tym złego? Dobre były chociaż mają trochę bugów, nie wmówisz mi, że nie mieliście ich, bo pamiętam jak u Was jeszcze grałem na serwerze i je mieliśćie.

/skript  - UltimateClans - by Dzikoysk :)

Tak dla porozumienia, nie, nie macie swoich pluginów, gildie digitalixa są na większości serwerów, które uważają  ten plugin za autorski.. no bo autorski to przecież własność naszego serwera -.- Nie będę już wymieniał ale jest sporo, jedyny serwer, który się wybił i wykorzystał go umiejętnie to lifehard :) 

Piss ;3 Yo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...