Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Całun Banshee - Zapomniany przedmiot?

iLavres

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Całun był core itemem na Ryze, po nerfie po prostu nikt go nie składał na niego, a na inne postacie wyłącznie sytuacyjnie.

Obstawiam, że Twoja dywizja nie jest większa niż Gold 2, ponieważ osobiście widzę go dość często :)

Opublikowano

Nie masz kurwa już jak postów nabijać czy jaki chuj człowieku?

odezwal sie xD

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

ja non-stop jak gram ranki/normale to ciągle widze jak ktoś składa wystarczy mieć enemy troche AP lub troche cc i całun się przydaje

btw. nie za bardzo rozumiem te ciągłe tematy :_: non-stop coś zapomnianego ogarnijcie się ludzie

Opublikowano

Całun był core itemem na Ryze, po nerfie po prostu nikt go nie składał na niego, a na inne postacie wyłącznie sytuacyjnie.

Obstawiam, że Twoja dywizja nie jest większa niż Gold 2, ponieważ osobiście widzę go dość często :)

Nie wyczułeś trolla, Vanosh ostatnio wstawił ss'a jak Lavres wbił diamenta.

Annie Support jest modny tak więc Banshee też sie stało.

Opublikowano

Ja patrząc na część streamów często widzę ten przedmiot u ADC w late, na LCS'ach podobnie.

Po prostu zapewne masz zbyt niską dywizję by kiedykolwiek spotkać ten przedmiot.

Opublikowano

Bardzo często składany na carry jako item deffensywny , prawie zawsze się go zamienia z GA.

ilw1.jpg

All Bad things must come to an end.

Opublikowano

Ja całun kupuje zawsze kiedy w przeciwnym teamie jest jakiś nafeedowany AP np. Nafeedowana Kata, kupuje banshee 55pkt odp na magie, blokuje ciosy i kata leży, jak coś nei idzie to kupuje marmoratiusa czy coś takiego nie pamiętam tych nazw i lecim, bodajże 40 odp na magie i 30+ ataku i jest dobrze.

Słowo ‘Bóg’ jest dla mnie niczym więcej niż wyrazem i wytworem ludzkiej słabości, a Biblia zbiorem dostojnych, ale jednak prymitywnych, legend, które są ponadto dość dziecinne. Żadna interpretacja, niezależnie od tego jak subtelna, nie może (dla mnie) tego zmienić.Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...