Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hexakill - Kiedy będzie dostępny?

.Bumek662.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD XDDDDDD 

tak jak up.

1oGbVKa.png

Selex buk smajta zapamnientajcie i uwarzajcie na solokłełe

Opublikowano

@2xup nie gram na tamtym koncie.. nie chce mi sie sygny zmieniac, a zostalo okradzione, suppor mial wyjebane i nie wazne ze info podalem dobre oni usza dac na email na ktorym go zalozylem, a konto zablokowane..

Odpowie ktos normalnie? Pisze ze dzisiaj, a go nie ma.

Hello there.

Opublikowano

gdzie pisze ze dzis? jak riot dal taka informacje to znaczy ze dzis bedzie, cierpliwosci.

1oGbVKa.png

Opublikowano

hk-banner.jpg?itok=fsmTRxlN

Nadciąga Hexakill
BY BRACKHAR

Z przybyciem Nowego Trybu Rozgrywki, pięć osób w drużynie to za mało. Dodajemy szóstego bohatera do każdej strony konfliktu na Summoner’s Rift. Te same zasady, ta sama mapa, więcej bohaterów.

Dwóch dżunglerów? Wspierający na dwóch alejach jednocześnie? A może sześcioosobowe zasadzki? Wszystko jest możliwe z nowym trybem gry. Eksperymentujcie z nowymi kompozycjami drużynowymi i odkrywajcie nowe meta, słuchając przy tym epickiego: „Hexakill!”.

Hexakill rozpoczyna się 20 lutego i kończy Marca.

hk-image.jpg

Opublikowano

k7fshb.jpg

ŚLEPCY

na east nie ma więc proszę nie obrazac mnie od slepców czuję się urazony

1oGbVKa.png

Opublikowano

Nie wiem jak u was, ale ja już na ruskim gram w hexa :f

Wejdzie dziś 100%.

Opublikowano

hexakill jest wtedy, gdy zabijesz 6 osób, można to zrobić np. gdy ktoś użyje revive, albo ma GA ;)

co ty gadasz?????? jprdl^^^

@top. powinien juz byc bo m isie update sciaga

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...