Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Support Steam - mam problem :O

Ombossxx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Ostatnio zostałem oszukany podczas wymiany przez Steam, umowa była tak: Ja dałem w jeden dzień 50% stawki - czapkę oraz 3 karty z gier, na drugi dzień miałem dostać klucz do gry CoD: BO i miałem dać resztę stawki. Oczywiście, gdy dałem 50% stawki (czapka oraz karty) druga osoba (z którą się wymieniałem) te przedmioty straciła, po Jego ekwipunku można wywnioskować, że wymienił na jakieś tło profilowe. Nie otrzymałem gry, próbowałem się skontaktować z oszustem ale On mnie ignorował, więc napisałem do Niego na Facebook'u. Pisał głupoty, że nie ma kasy, żeby mi kupić grę i, że nie ma już tych przedmiotów. Wcześniej jednak, zgłosiłem na Jego profilu Steam, że mnie oszukał, lecz nie otrzymałem żadnej wiadomości. Napisałem do Support Steam, dokładnie 3 dni temu - opisałem sytuacje, to że nie chciał się ze mną kontaktować zbytnio mimo, że chciałem się z Nim dogadać, że mnie olał i oszukał. Napisałem też, że zależy mi na tym by zwrócono mi moje przedmioty. Na drugi dzień mi napisali na pocztę: 

========= Please enter your reply ABOVE this line =========

Hello,

Thank you for submitting your question to our staff. We will respond to your question by email.

Anytime you wish you can view your question online:
https://support.steampowered.com/view.php?ticketref=1121-ROZC-9353

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Your question may already be answered in our knowledgebase:
https://support.steampowered.com/kb_search.php?searchwords=Trade+fraud

As an alternate resource, please check Steam Discussions as other users may have resolved this issue:
http://steamcommunity.com/discussions/forum/1/

<=== 1121-ROZC-9353 --- d6635ca3 ===>

Co mam teraz zrobić ? Nie zwrócono mi przedmiotów, na zgłoszenie mi nie odpowiedziano (na stronie Support Steam)

Pomocy !!

Opublikowano

nie nie zwrócą bo na jakiej podstawie ?    twój problem że dałeś mu za darmo prawie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale byliśmy umówieni. Poza tym to potwierdził, że dokona ze mną wymiany. To jest po prostu nic innego jak oszustwo, bo jak inaczej to nazwać :O Support mi nic poza tym powyżej nic nie napisał :p Żadnej odpowiedzi. Pozdrawiam, czekam na kolejne porady :C

Opublikowano

jak sie wymieniasz to jest ze nie zalecają wyminieniac sie ze ty dajesz przedmioty a on pozniej klucz do gry wiec raczej nic nie zrobią

Opublikowano

Jest napisane że wymiany inne niż item = item, sa na twoją odpowiedzialnosc.

Opublikowano

Dzięki za odpowiedzi ! :) Jeszcze została mi parę opcji ratunku więc powinienem odzyskać przedmioty :* Wcale nie dałem się wyruchać :D Domyślałem się, że tak może się stać ale jednak spróbowałem, na szczęście mam na gościa haczyki ;) Pozdrawiam :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...