Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Policja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Kolege ktos okradl z itemek i teraz mnie osadza;/ . Ciagle pisze ze mam podac mu ip ;/ . Jak Mu Podam to moze podac na policje ? czy jak ??

Opublikowano

A nie podawaj mu. :lol: Powiedz niech Ci poda adres jego. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

ehh wez od jakiegos kumpla ktory ma neostrade adres ip

i chuj ci zrobia bo on ma zmienne

haha za itemki na policje

no niewieze co za debil by to byl ehh

albo znajdz jakies ip na necie i daj mu i niech spier

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Nic mu nie dawaj ^ ^ niech bedzie wkurzony. Powiedz ze to nie ty i tyle ;P albo podaj ip jakiegos proxy :P albo byle jakie znalezione w necie. A poza tym nie moze tego dac na policje ;p co za de*** by to musialbyc :)

wolfsygna.png
Opublikowano

1. niech ci udowodni że to ty zawinąłeś mu itemki

2. ciekawe jak się dowiedział że to ty je zajumałeś (pochwaliłeś się)

3. ile twój kolega ma lat bo jakoś wątpię by poszedł z rodzicami na policję która go i tak wyśmieje

4. zapytaj go czy oby na pewno ma oryginalne wszystkie programy na kompie bo jak policja zacznie cokolwiek robić (a wątpię) to będzie sprawdzała jego kompa również i to co ich w pierwszej kolejności zainteresuje to legalność oprogramowania :lol: :lol: :lol:

... jestem jaki jestem - piszę jak piszę - mam gdzieś 5* - nie lubisz mnie to twój problem - jesteś nieudacznikiem wyżyj się i daj mi negatywa ...

GM cieszysz się z 5% - najpierw przeczytaj czym jest spam a potem nagradzaj bucu jeden

Opublikowano

UP ma racje raczej nie wierze zeby nie mial ani jednego haxa oreginalnego windowsa za 500zł i do tego kto mu uwierzy ze mu item zniknoł? ktos go widzial? a moze ma wiecej kasy? a moze ma inne konto gdzie go ma i chce to zrobic dla kozysci? podaj mu ip np. wejdz na profi na yt iPlayM2 i tam masz game playe szukaj serwera 61MT2 i skopiuj ip z rejki :P

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...