Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.kolega mi powiedzial ze czym wieksza farma tym wiekszy drop postanowilem to sprawdzic wybocilem do 25 chara na -7gap (chinol) i padly 3sosy 1som zrobilem 2 chara na gapie -2 (chinol) i nic nie padlo ?!?!

2.postanowilem sprawdzic inna legende ktora powiedzial mi master ale nie musislame sprawdzac poniewac jak chinolem 25 droply mi 4soxy a warem 42 0soxow to wszystko wiadome ;>

czy to przypadek czy naprawde ma cos do rzeczy?

Opublikowano

Wszystko jesli chodzi o dropa jest losowe, nie ma znaczenia jakiego masz chara itp. (chociaz gdybys zakupil z 10k silkow, to moze by cos dygnelo)

everythingfou - sprawdź to.

Opublikowano

no jezeli sie wyda real kase to wiadomo na co hejmax jest lakomy :D wiec to tylko legendy? ;p

Opublikowano

Coś chyba od czegoś zależy.

8x 42lvl w pt na ongach dropi dziennie 50kk i 5-8soxów : )

Ja zauważyłem, podczas bocenia, że na 42 na moanogach przez noc miałem 5-7 dropów, a kilka dni później, gdy nie chciało mi się zmieniac spota i bociłem dalej na maongach mając 46 to miałem 14+ dropów przez noc. Może to dlatego, że szybciej zabijałem mobki, a może cos w tym jest (zacząłem farmić od 42 ^^)

sygna1o.jpg

Opublikowano

5-7 itemkow przez noc? malutko :D ja sadze ze cos w tym jest...

Bowem na 48 gap -5 itemki dropiły dosyć szybko, według mnie to zależy od lvl.

Opublikowano

pomyslcie.... czy jak sie leje moobki lepsze czy slabsze wiecej dropi?? no wlasnie z lepszych.. A wiec poprostu zalezy od farmy jak kolega pisal ze zaczol farmic ;p

wiec to nie tylko legenda.... postawnoilem sie jeszcze pobawic. 20lvl gap-1 6itemkow w godzine na chakji worker. 19lvl gap-8 19itemkow w godzine...... cos jeszcze?? i nie proscie o screeny bo jakbym mial oszukac bym kupil 19 smieci na stall network i zrobil ss :D

Opublikowano

pomyslcie.... czy jak sie leje moobki lepsze czy slabsze wiecej dropi?? no wlasnie z lepszych.. A wiec poprostu zalezy od farmy jak kolega pisal ze zaczol farmic ;p

wiec to nie tylko legenda.... postawnoilem sie jeszcze pobawic. 20lvl gap-1 6itemkow w godzine na chakji worker. 19lvl gap-8 19itemkow w godzine...... cos jeszcze?? i nie proscie o screeny bo jakbym mial oszukac bym kupil 19 smieci na stall network i zrobil ss :D

Myślę że odpowiedz zostało udzielona :).Zamykam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...