Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki czołg do nauki ?

mateusz6-9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Jakie czołgi, linie są wdg was najlepsze do nabierania umiejętności i szkolenia się w Wocie? Nic nie uczy lepiej jak praktyka,  więc proszę o pomoc.

Z góry dzięki xD .

Opublikowano

kv-1 - dobry pancerz, zrobisz side scrapa i nic Cie nie przebije. Do tego dobre działo. Ja na tym czołgu uczyłem się grać.

Opublikowano

Ms1 t26 t46 t28 kw1 kw1s is is3 is8 is7. Linia u ruskich.

Opublikowano

kv-1 - dobry pancerz, zrobisz side scrapa i nic Cie nie przebije. Do tego dobre działo. Ja na tym czołgu uczyłem się grać.

Jeśli nie strzeli w żadnego z pierdyliarda weakspotów

Ms1 t26 t46 t28 kw1 kw1s is is3 is8 is7. Linia u ruskich.

Każ da linia jest dobra, no może poza francuzami, chociaż w sumie na pierwszych też idzie sie nauczyć.

76561198001815076.png
Opublikowano

Owszem, każda linia jest dobra ale na tej NAJŁATWIEJ NAUCZYĆ SIĘ GRAĆ. On o to właśnie pytał.

Opublikowano

Ogółem Mam już KV-1s ale stockowe działo albo chociaz ten starszy troll tak mnie wpieniają że głowa mała, Mam jeszcze Su-85 i całkiem mi sie podoba. Mam też T1-heavy, T-34, Grille i T49 ale grając nieraz stwierdzam że świetnie mi idzie, a czasami że nic nie umiem :D

Opublikowano

T49 i Grille sobie odpuść. Te czołgi nie są zbyt dobre dla newbie. Resztę rób, ponieważ są dość łatwe. 

Opublikowano

Po T-34 idź w T-34-85, po su85 i su100 weź su152. Grille wywal, a t49 zostaw w spokoju do czasu gdy nauczysz się porządnie grać.

Opublikowano

Dobrym czołgiem do nauki gry jest Matilda pod względem pancerza i działa.

Zrób działo w KW-1S i tym próbuj coś ugrać.

Opublikowano

Niech nie robi mnóstwa linii, to mu nie wyjdzie na zdrowie.

Opublikowano

Niech nie robi mnóstwa linii, to mu nie wyjdzie na zdrowie.

Dobrze prawi.

Ruska linia moim zdaniem najlepsza do nauki. Sam na niej bardzo długo siedziałem. Jak nie umiesz grać KV-1S z 122mm to odpuść sobie tą grę ;/

Opublikowano

Dobrze prawi.

Ruska linia moim zdaniem najlepsza do nauki. Sam na niej bardzo długo siedziałem. Jak nie umiesz grać KV-1S z 122mm to odpuść sobie tą grę ;/

Tia, tylko w 9.0 sporcik ma zostać rozdzielony, a 6t dostanie znerfioną lufę 122, która będzie... Shitem.

Opublikowano

Tia, tylko w 9.0 sporcik ma zostać rozdzielony, a 6t dostanie znerfioną lufę 122, która będzie... Shitem.

Ta, i dostanie w zamian 100mm z identyczną penetrą, lepszą celnością, aiming speedem i DPMem.

Pozdro.

Opublikowano

Ta, i dostanie w zamian 100mm z identyczną penetrą, lepszą celnością, aiming speedem i DPMem.

Pozdro.

Ale niższym DMG. Sądzę, że będzie dobry z tą 100, ale 122 będzie shitem. Z resztą, zobaczymy jak to wyjdzie. 

Opublikowano

Zależy czym chcesz grać, arta/light/medium/heavy tank? Ja gram w USA 7 tierem T29. Wieża jest naprawdę bardzo mocna, jak grasz przeciwko 7-8 tierom to praktycznie niemożliwe jest przebicie tej wieży ;)

Opublikowano

t49 graj tylko camp   w kszaczorkach nie pytaj sie pomysl i zobacz czym ci sie gra dobrze i tym graj pyerdol tych  co pisza kw-1 kw-1s  graj tym czym lubisz  a nie ;)

b_560_95_1.png

terrakotus.pl

[kanal pod poczekalnia ;)]

{szukasz ludzi do wspólnej gry ? zajrzyj :)}

|'|WoT|'|

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...