Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne czy Cassio na rankedy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo szukam jakies dobrej postaci do cerrowania i mam pytanko co bedzie lepsze vayne czy cassio jak vayne to jakie skrypty do niej jak cassio to tez jakie + linki dzieki wielki .daje +++ <3

Opublikowano

Vayne to najbardziej OP ADC pod BoL'a, to pewne, a co do APC to polecam Syndrę, nawet na free skrypcie wali z 90% Q, a pod ViP nie wiem.

Vayne nie jest już tak op ponieważ - kolega ma vip'a gdzie większość adc jest op, postać ta wypadła już trochę z mety - mały reng w porówaniu do lucka/caitlyn/jinx

Opublikowano

xamigo myslisz ze na cassie i tych skryptach mogłbym wybic z braz 3 do 1?

Ps. jak masz jakis dobry skrypt do vayne to bylbym wdzieczny oczywisice taki z combo :) dzieki

Opublikowano

Oczywiście że tak, zabuduj jeszcze Good Evade, Activator i jedziesz. Przetestuj sobie na razie te skrypty na botach żeby stwierdzić który lepiej Ci leży i leć na rankedy :)

Ogólnie dobierz sobie jakieś skrypty według własnych preferencji, ja od siebie jeszcze polecam używanie AntiWard oraz wbudowanego MinimapTimers. Taka niepozorna kontrola mapy jednak dużo daje jeśli umie się to wykorzystać.

Co do skryptu do Vayne to podstawowy free skrypt

http://botoflegends.com/forum/topic/1685-vaynes-mighty-assistant/

Oczywiście posiada on obsługę Prodiction więc na vipie lepiej działa :) Pamiętaj że z SAC'em lepiej działa.

Opublikowano

ja tam w silver 1 na cass whooping miałem na midzie pierw 16/1 potem 20/4 ah te moje settings less cast priority

vayne:

nadal da radę coś ugrać. btw.

jej DMG odrabiają 3 staki z W.

a jak Ci dmg brakuje to nie rób botrka proste tylko bt :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...