Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon 1800-2000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić nowy telefon lecz niestety nie wiem jakie teraz to powychodziły, co się pozmieniało i jak to na rynku wygląda. Aktualnie mam Wave 3 lecz nie należy do najlepszych. Co prawda nie jest zły i normalnie mi wystarcza ale jednak chciałbym trochę lepszą maszynkę. Kwota, którą mogę przeznaczyć na telefon to 1800zł do 2000zł. Chciałbym, aby był funkcjonalny, miał dużo różnych opcji i ogólnie szybki, ładny nie zacinał się. Xperia, Samsung, Iphone. To są chyba takie rarytasy, ale nie wiem bo jak pisałem nie interesuję się na tyle telefonami, żeby śledzić nowości z tego działu. Co polecacie i ogólnie wady, zalety telefonu. Do 2k. Będą 5 i like.  

Opublikowano

Najbardziej mobilny, funkcjonalny telefon na rynku to Xperia Z1.Można go kupić za jakieś 1600 zł

Nie kupuj żadnego iPhone bo jest mało funkcjonalny, praktycznie nie ma appek. 

Chwilowo lepszego nie ma no może LG Flex ,ale on ma strasznie duży Ekran i kosztuje ponad 3 tys.

Najlepiej pooglądaj Sobie recenzję na jutubie.

Opublikowano

W jakiej cenie jest dostępny? Są jakieś podróbki tego telefonu? Ogólnie warto wydać na niego pieniądze ? Bo również zastanawiam się nad tym telefonem i nie wiem. Nie wiem jak autor ale ja jestem fanem PS i jakoś lubię Sony. Ode mnie ze znajomych nikt takiego nie posiada. Albo Iphone albo SGSy mają. 

Opublikowano

Polecacie mu same gówna... nie gadajcie jakie są dobre skoro ich nie macie, boshe !!

Polecam ci HTC One, sam go mam i jestem zadowolony ma najlepszy dźwięk na mobilnym rynku.

Ma najnowsze aktualizacje do androida 4.4.2 i jest bardzo szybki.

Opublikowano

iPhone 5 lub 5s, co do ilości appek, pan u góry kłamie, jest mnóstwo i nie mówię tutaj o płatnych.

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

Zamykam na prożbę autora.

891211407265765932522.png

Asus Motherboard H81M-E

Intel Core i5-4690,s1150

Corsair Vergeance 1x8GB DDR3 x2 = 16GB

Cooler Master G650M Modular

Corsair Hydro H110

Asus NVIDIA GeForce GTX 770 DCII OC 2GB GDDR5

Creative Sound Blaster Z

Western digital blue 500gb 3.5'' 7200RPM

Samsung 840 EVO 500GB

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...