Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Wybór championa...

Faldhor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słuchajcie sam już nie wiem... Jestem bronz 3. Prawie każdego rankeda przegrywam i jak mam już te 30pkt to jeb lose i do 0pkt.. Nie mam pojęcia kim grać. Kupiłem Kha'zixa i ogólnie to chyba nim nie umiem grać :v. A najgorsze jest to, że gram w tą gre 3lata a dalej nie umiem chyba grac :E ... Smutna prawda. Podpowiedzcie jakiego championa warto mainować? Kiedyś grałem GP i całkiem dobrze mi szło i wydaje mi się, że yasuo był by dla mnie dobry, bo lubie wbijać te cudowne krytki +przebicie pancerza <3 Po prostu podajdzie nie zbyt trudną postać, ale mocną. Mimo iż gram 3lata moje umiejętności sa na poziomie drewna... Przyznaje się bez bicia. ALE! Farmę zawsze mogę mieć kozacką. I to umiem bardzo dobrze xD

Opublikowano

No to Yasuo,ale trzeba go ogarnąć:

-mobilny

-doskoki

-harass

-kryty

-manaless

-shield

-podrzut

-mocne 1v1

-wysoki DMG

Opublikowano

Wiadomo czasami team spierd** , a czasami ty.

Polecam grac czymś mobilnym

Np:

Renekton- kupuj 3 ofensywne 2 defensywne itemy

Khazix

Ryze

Ez- jezeli nie umiesz sie pozycjonowac to nie ma co grac adc

Trundle

A jezeli nie umiesz dobijac minionkow to zainstaluj sobie 'bola''

Opublikowano

No to Yasuo,ale trzeba go ogarnąć:

-mobilny

-doskoki

-harass

-kryty

-manaless

-shield

-podrzut

-mocne 1v1

-wysoki DMG

Jak był w grudniu chyba w rotacji to całkiem nim dobrze grałem, a dodatkowo mam runy pod kryta :)

Wiadomo czasami team spierd** , a czasami ty.

Polecam grac czymś mobilnym

Np:

Renekton- kupuj 3 ofensywne 2 defensywne itemy

Khazix

Ryze

Ez- jezeli nie umiesz sie pozycjonowac to nie ma co grac adc

Trundle

A jezeli nie umiesz dobijac minionkow to zainstaluj sobie 'bola''

Renektonem nie umiem. A raczej nie umiałem. Kiedyś grałem i nie ogarniałem go... :v Kha zix'a mam, ale coś mi nim nie idzie gra, Ryze fajny, ale nie lubie grać apc, Ez i inne adc odpadają bo moja pozycja jako ADC kończy się na zwykłym feedzie...

A farme właśnie zawsze mam kozacką :)

Opublikowano

Nasus :D Ta postać ci się spodoba. Zawsze mocno, finezji w nim nie ma, bo raczej używa ulta, robi się pod tanka i dosyć wytrzymały jest, a za to jego q :D Jeśli zabijesz 200 minionów z jego q (na początku najgorzej) to masz już cios za 900hp :D Ult i jego e zbiera troszku hp, poza tym e przebija pancerz (35pkt) niestety zero doskoków, zero ucieczek. Za to ma jedno z silniejszych spowolnień lifesteel 10% na starcie później 20% Jednak trzeba farmić te jego q.

Polecam też Siona, bo jednak to twarda zabójcza postać i poleca się nią farmić.

Trynd też niezły, ale trudny, bo bazuje tak naprawdę na 5s ulti :D Za to dmg ma jeden z największych. I mu potrzeba farmy na widmowy, na ostrze nieskończoności itd. 

Polecam bardzej rozwinięcie swoich umiejętności jako gracza. używanie wardów, komunikacja z drużyną i nigdy nie wyzywanie jej. 

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Opublikowano

Nasusa mam i całkiem spoko ale monotonny. Q Q Q Q Q Q Q Q Q Q QQ  QQ  do usranej śmierci... Sion ? Niee... Trynda mam. Spoko, ale papierowy troche :v

Opublikowano

To kupuj Yasuo, świetna postać - podwójny critical chance, niskie CD, ściana blokująca wszystkie skillshooty, potężne armor penetration i na dodatek wyśmienity dash. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...