Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ]Kogo mainować na topa?

Keri0s.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema kogo polecacie mi mainować na topa w silverze 4 póki co mam lose streak, pewnie dlatego że w każdej grze myślę tylko kogo mainować w ogóle nie skupiam sie na grze np. gram annie i mówię a może ją mainować, ale nie bo przecież nie lubie mida, nie umiem grać apc itp. ;/

Ale do rzeczy kogo opłaca się mainować na topa? Ja jestem za Dariusem całkiem dobrze mi nim idzie jednak problem w tym że zawsze wygrywam linie np. wychodzę z niej 8/0 ale przegrywamy teamfighty, i ciągle myślę że to moja wina i chyba tak jest bo kompletnie nie wiem co nim robić w temfightach jak wiadomo w mojej dywizji nikt nie ogarnia kto ma się pierwszy wbić i np. zanim ja się wbije to wpada w nich kata na ulcie dostaje stuna i gramy 4v5... Pomoże ktoś jak nim grać ew. dajcie linki do streamerów którzy często nim grają a może polecicie kogoś innego ale chyba zostanę przy darku ;P

Opublikowano

Ja Ci powiem że ja mainuje lee sina i powiem Ci że jest OP według mnie przeważnie na każdą linie mogę nim iść i każdą raczej wygram więc narazie pograj normale i nie przejmuj sie kiedyś ktos Ci przypadnie do gustu i go zmeinujesz :) Ja np. po okolo 100 grach lee sinem zdecydowalem że go bede meinował i sie opłaciło :)

Opublikowano

Ma nerfy dostac, odppwie ktos na pytanie wyzej?

Ma nerfy dostac, odppwie ktos na pytanie wyzej?

Opublikowano

Ja ci podpowiem. Wystawię ci tutaj swoją listę top postaci na topa na obecną metę:

-renekton (ale jak go nie chcesz to ok)

-shyvana

-trundle

-warwick

A lee sinem według mnie lepiej jakbyś szedł junglę ;)

Opublikowano

typie pisze że nie chce rene bo ma dostać nerfa a poza tym mi się nie podoba to po co nabijasz posty? 

Opublikowano

Renekton :D Nawet po nerfach nadal bedzie krolem Solo Topa.

Nie liczac Jaxa, wymainuj go sobie, przeczytaj moj poradnik i Wyskakuj z Silvera :P

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Renekton nie ma dostać nerfów, normalnie możesz go kupić. Aktualnie potężny solo toper, który kontruje wielu championów.

Dominacje zyskuje dzięki Q, które dość mocno go leczy, a także zadaje pokaźny DMG, stun z W trwa dość długo przez co będziesz miał czas, aby wycastować całe combo. Połączenie podwójnego dasha z R jest świetne. Laning phase również jest łatwy, ponieważ Renekton nie ma many. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...