Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ts + LoL = lagi

lonyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej!

Jest taka sprawa, że soloQ jestem w stanie grać na stałych 60 fps bez najmniejszego laga. Gdy przychodzi do teamowek i odpalenia ts jest problem. Skaczące 20-60 fps + ściny minimalne co sekunde. Jakies rady? (internet 120mb/s wiec ms mam bardzo dobre)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

TS muli, to prawda. Lepszym rozwiązaniem jest Skype, choć wcina więcej ramu, to i tak działa na naszą korzyść. Dodatkowo w Skype jest również opcja(jak w TS) dzięki której będzie można rozmawiać dopiero po naciśnięciu danego klawisza.

Opublikowano

TS muli, to prawda. Lepszym rozwiązaniem jest Skype, choć wcina więcej ramu, to i tak działa na naszą korzyść. Dodatkowo w Skype jest również opcja(jak w TS) dzięki której będzie można rozmawiać dopiero po naciśnięciu danego klawisza.

To chyba skype jest najwiekszym szitem jestli chodzi o mulenie komputera i internetu.

Ale dobra, pobierz może game booster i niech pozamyka Ci zbedne procesy moze masz jakieś zbędne śmieci włączone. I dobrze by było wiedzieć jaki masz ten pc.

fjlw0o.jpg

Opublikowano

Miałem jeszcze niedawno podobnego kompa(karta graficzna ciut lepsza + 6gb ramu, nie wiem ile Ty masz) i był ts + lol na wysokich z 60 fps'ami:) Na 100% nie zmieniaj na skype'a ts'a wina leży po stronie zaśmieconego kompa pewnie:P

Chcesz zacząć grać w LOL'a? Szukasz fajnej ekipy? Również zapraszam na PW:D

Opublikowano

Nie da się ustawić skype na przycisk. To wygląda tak, że naciskasz shift + wybrany klawisz i mikro ci się włącza, potem będziesz musiał jeszcze raz to nacisnąć, żeby wyłączyć. W ts jest wygodniej, bo wystarczy trzymać klawisz gdy się mówi. 

1373637009-U477327.png

Budowniczy
Opublikowano

OGLADAM STREAMA nightblue i tak paczam a oni tam gadaja przez jakiegos raidcalla wytestuj moze go ja napewno zobacze jak dziala i postaram sie dac edita. Albo pisz pw

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...