Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wordpress pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po 1 nie wiem czy w ogóle w dobrym dziale napisałem ten temat ale po prostu się spieszę a chcę to jeszcze teraz napisać.

Mam pytanie dotyczące w której linijce w css zmienić akapity (dolne, boczne, górne) + Miedzy od stępami jedna od drugiej linijki, chodzi że zapełnię tą linijkę i żeby następna była od razu po a nie jakaś duża przerwa..

Kolejne pytanie takie że posiadam np stronę na darmowym hostingu ugu... i instaluję wtyczkę na Formularz i wp-mail-smtp i w ogóle nie mogę skonfigurować w ogóle smtp a wpisuję dobre dane, czy to może nie działać z powodu hostingu ?

Jeśli nie to jak mam sobie poradzić z tym problemem. 

Pozdrawiam, odwdzięczę się za pomoc. 

Cześć.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Żeby dowiedzieć się jaki element CSS odpowiedzialny jest za marginesy na Twojej stronie użyj trybu debuggowania czyli w miejscu, gdzie jest margines wciśnij prawy przycisk myszy i dalej zbadaj element ( W Chromie ) a w Mozilli podobnie. I tam masz wszystko napisane. Co, gdzie i w jakim pliku CSS.

Jesli chodzi o konfiguracje SMTP to to pewnie jest kwestia servera na którym te stronkę hostujesz. Ale z tego co się orientuje to nigdy nie musiałem specjalnie konfigurować SMTP. Zawsze korzystałem z tego pluginu https://wordpress.org/plugins/contact-form-7/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...