Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc WarRock się Zacina

Husarion

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem którego nie mogę rozwiązac... Posiadam notebooka samsung z parametrami :

Procesor: Intel Core i3-3110M rdzeni 4x 2.40GHz
RAM: 8GB

Typ systemu 64Bit

Karty graficzne: AMD Radeon HD 7670M 

Intel® HD Graphic 4000

Problem polega na tym, że gra mi sie zacina choć jest to dla mnie troche dziwne przy takich parametrach jak dla tej gry... Próbowałem grać nawet na najniższych wymaganiach ale to tylko minimalnie pomoglo po czym gra nadal sie zacinała... Wyłączałem dosłownie wszystko... Deszcz, światło itp.... Czy ktoś wie w czym tkwi problem ? Proszę o jak najszybsza odpowiedź.

Z góry dziekuje ;)

Opublikowano

WIN8 mam czyscic ccleanerem ? Bardziej mi rozwali system niz przeczysci... Czyszcze lapka codziennie i wgl i nadal to samo ;/

Nie pisz glupot :) Pszeskanuj kompa takim programe jak Anti malware bytes.Wez pelne skanowanie potrwa z godzine a znajdzie Ci wszystkie wirusy.

PS. Mi sie wydaje ze na tym sprzecie lepiej by chodzil win7 niz win8 ale czy sa sterowniki musisz zobaczyc :)

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Możesz przeczyścić komputer programem typu odkurzacz... wyłącz zbędne programy, procesy (daj ich listę z użyciem procesora i pamięci fizycznej)

Tak jak kondzio mówił:

530b7b912a35e.png

A ustawienia ustaw takie:

k52H5z1.png

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...