Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Multiplayer

Gość aras056092

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie jeżeli kupię używanego cod4 mw w którym był zuzyty cd-key to bym mógł normalnie grać w multiplayer i singleplayer ?

Opublikowano

Jeżeli osoba druga osoba na nim nie gra, to tak

czyli jagbym kupił zainstalował to bym mógł normalnie grać przerz neta . Jeżeli tak to jeszcze jedno pytanie co musze zrobić zeby grać na multi ? (chodzi mi o orginalną uzywaną gre)
Opublikowano

co wejde sobie normalnie w multiplayer i będe miał wszystkie serwery ?

Opublikowano

lol prosta sprawa COD4 sprawdza klucz jezeli kupisz uzywana gre z kluczem oryginalnym to bd mogl grac normalnie na serwerach o ile ta osoba co ci sprzedaje nie uzywa aktualnie tego klucza czesto widze jak ktos wbija na serwer i wywala go bo pisze ze ktos aktualnie gra na tym kluczu 90% takich akcji to po prostu ludzie ktorzy hackuja i zmieniaja co chwile cd-key jak wyrwa bana na serwer.Wiec jesli 2 osoby posiadaja ten sam CD-key to kto 1 odpali COd4 ten gra :D

Opublikowano

Już nieaktualne. Poszłem dziś kupić tego cod4 i się okazało ze już go nie ma :P więc kupiłem stalklera .

Temat do zamknięcia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...