Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy wyjdzie GTA V na PC ?

ActionPvP

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kiedy wyjdzie GTA V na PC ?

Jeżeli macie jakieś wiadomości o tym podajcie w komentarzu.

Jeżeli temat był to proszę podać link do tego tematu i usunąć ten.

76561198151853599.png
Opublikowano

nikt nie wie.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Nie wyjdzie. Nie było oficjalnych zapowiedzi. Jeśli ludzie mówią Ci że będzie daty x  to są to brednie.

Opublikowano

Na pewno wyjdzie. Zobacz sobie ile zarobili dzięki konsolom wątpię żeby zmarnowali okazję i nie wydali na PC. Przecież to są kolejne zyski :P Tak czy inaczej prędzej czy później wyjdzie. Jak myślę to pewnie mają już gotowy produkt jedynie pracują nad zabezpieczaniami do gta online. Bo chyba to jest najtrudniejsze.

Opublikowano

w tym roku na 50% bedzie :-P:-P:-P:-P

Nie, nie będzie.

Nie masz oficjalnych informacji więc to co wypisujesz to też są brednie.

Dopóki R* nie udzieli takich informacji, nie mamy pewności czy wogóle oni chcą wydać wersje na PC.

Dlaczego? z tego powodu że na PC są sami piraci którzy nie potrafią kupić gry i wesprzeć jej twórców.

I to odnosi się do @Szaki22, R* boi się tego piractwa, więc narazie zapewne nawet nie myślą o wersjach na PC.

Myślę że wszystko wyjaśniłem.

Opublikowano

sam kupilem na konsolke i mam nadzieje ze szybko nie wyjdzie na pc bo bedzie wiecej dodatkow na konsole:D ale w tym roku R* wypusci na pc zeby sprzedac kolejne 32mln sztuk zapowiedzi nie ma ale mysle ze niedlugo sie pojawi R* nie przepusci takiej okazji chyba ze poczekaja az xbox one i ps 4 sie dobrze sprzeda to wypuszcza na nie i odrazu na pc to poczekacie jeszcze z rok:D

Piractwo piractwem ale R* nie odpusci sobie 1,5 miliarda dolarow:D

Opublikowano

@up

Na PC 32 mln ? HAHHAH chyba tyle kopii będzie spiraconych :P Myślę, że jak wyjdzie to każdy serwer p2p padnie (oby tak było). Jeżeli chodzi o premierę to mam nadzieje, ze wyjdzie gdzieś w wakacje.

Opublikowano

Aktualnie GTA V na PC, nie wyjdzie, na cholerę w tym temacie pierdolenie o tym, ile sztuk się sprzeda, ile zostanie spiraconych itp.
Autor pytał tylko o to czy wyjdzie i tyle. 

Zróbcie sobie temat o spekulacjach dot. GTA V, jego sprzedaży itp.

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Fake.

Widziałem raz GTA V na yt na PC. Widziałem jak koleś to instalował, zagrał i to nie był żaden FAKE. Ale po 30 min. zauważyłem że ten film został usunięty.

Opublikowano

niema działającego emulatora zarówno PS3, jak i X360. 

jutub "rzetelnym źródłem informacji"... 

1394725204-U719057.png

Opublikowano

Jest aktualnie na PS3 i Xbox360, mam na Xbox360, fakt, faktem na PS3 jest lepsza grafika . Jeżeli chodzi o PC miało być niby po podpisaniu 150tyś osób na liście, ale Fake był..prawdopodobnie..i na razie nie ma zapowiedzi aby było na PC..więc pewnie nie będzie, ale nie wykluczajmy, że może i będzie.

Opublikowano

Up co to za brednie gta zawsze wychodziło na pc lecz po jakimś czasie ponieważ na pc kupuje zaledwie około 50% ludzi więcej piraci. (SPRAWDŹ W NECIE)

GTA BĘDZIE A TEMAT JUŻ BYŁ POWTARZANY 10 RAZY!

W GRZE NICK JERNEY LUB JOHNMCCLANE

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...