Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Węgierska waluta

maksio12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

o zmiane waluty musisz do bp pisać inaczej nie zmienisz oni ci ja poprostu zresetuja i podporządkujądo twojego IP a jak masz IP polskie to i tak polską walute dostaniesz chyba ze urzyjesz programu do zmiany ip i zmienisz na wengierskie i wtedy do nich napiszesz i dostaniesz wengierska walute ale to trwa z 3 tyg a wiec powodzenia a darmowe programy do zmiany ip nie są za dobre więc jakiś płatny być musiał mieć ale nie wiem czy to sie oplaca

sorki za błedy ale pisze to z tak słabego kompa że masakra i poprawiał bym to z 10 min

Opublikowano

ajj to to wiem potrzebuje stronkę z adresami serwerów proxy  szukałem po google ale nigdzie niema węgierskiego serwera :(  a jak jest to nie działa  a co do opłacalności too sie bardzo opłaca hihi 

Opublikowano

jest problem mianowicie żaden z tych serwerów nie działa a ja już przerzuciłem z 20 błagam niech ktoś podeśle  jakiś działający plissssssss 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...