Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doładowanie NX przez sms

koksu129

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem kupić nx za pośrednictwem sms  (23,37zł moja sieć to play) więc wybrałem  tą kwotę wysłałem sms o treści MOPAY na numer 91924 przyszedł mi kod (składa się z 8 liter i cyfr). "W swojej następnej transakcji z monopay po prostu użyj kodu XXXXXXXX z kuponu monopay". No fajnie tylko że jak jestem w zakładce Confirm Payment mam wpisany swój numer telefonu i klikam pod spodem mer.

użyj kodu promocyjnego lub podarunkowego wpisuję ten kod i wyskakuje  kupon promocyjny lub upominkowy ktory wprowadziles nie zostal rozpoznany          co mam zrobic ?

Opublikowano

nie wiem nie czaje daj jakieś ss albo coś ... a tak btw nx najlepiej najtaniej wychodzi z mo pay ale dzwoniąć ... za 24 zł masz 5 k nx jakoś tak mniej więcej ...

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Najpierw wpisz swój telefon, a następnie wyślij sms'a. Wystarczy poczekać chwilkę i nic nie trzeba wpisywać, automatycznie zostanie zaksięgowana wpłata i dostaniesz nx'y.

beznazwy2kopiao.png

Opublikowano

no dobra a jak wyslalem sms na stronie nic sie nowego nie pojawilo potem odswiezylem strone i wyszedlem ze strony od niwa wlaczylem zostal mi ten kod a kase oczywiscie zjadlo

Opublikowano

Jesteś pewien, że podałeś dobry nr telefonu? Możliwe że pomyliła Ci się chociaż jedna cyferka i nie doładowało Ci nx'ów

beznazwy2kopiao.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...