Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostałem bana?

Hawking

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kiedy wlaczylem gre wszedlem w wyscig kiedy nacisnolem F9 zeby wlaczyc autofinisha t wywalilo na pulpit i wyskoczył komunikat SERVER ERROR FATAL DATA czy cos takiego potem jeszcze raz chcialem sie zalogowac i od teraz jak klikne loguj na APEX EU i US to jest komunikat za UWIERZYTELNIANIE JEST CHWILOWO NIEDOSTĘPNE.SPRÓBUJ PÓŹNIEJ.Czy to jest ban jesli tak to jak dlugi :(PS na CHICANE EU i US jest wporządku

Opublikowano

kiedy wlaczylem gre wszedlem w wyscig kiedy nacisnolem F9 zeby wlaczyc autofinisha t wywalilo na pulpit i wyskoczył komunikat SERVER ERROR FATAL DATA czy cos takiego potem jeszcze raz chcialem sie zalogowac i od teraz jak klikne loguj na APEX EU i US to jest komunikat za UWIERZYTELNIANIE JEST CHWILOWO NIEDOSTĘPNE.SPRÓBUJ PÓŹNIEJ.Czy to jest ban jesli tak to jak dlugi :(PS na CHICANE EU i US jest wporządku

Zwykle do 7 godzin, a w niektórych przypadkach nawet do 14.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Dokładnie rzecz mówiąc to jest to blokada spowodowana sprawdzaniem twojego konta, prawdopodobnie ktoś wysłał na ciebie raporta wcześniej. 

Opublikowano

Dokładnie rzecz mówiąc to jest to blokada spowodowana sprawdzaniem twojego konta, prawdopodobnie ktoś wysłał na ciebie raporta wcześniej. 

Nie koniecznie raport.

Taki komunikat występuje też w sytuacji, kiedy ewidentnie (czyt. bardzo wcześnie) użyjemy autofinisha, wtedy automatycznie wyłączy się nam client gry i trzeba będzie czekać ;)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Nie koniecznie raport.

Taki komunikat występuje też w sytuacji, kiedy ewidentnie (czyt. bardzo wcześnie) użyjemy autofinisha, wtedy automatycznie wyłączy się nam client gry i trzeba będzie czekać ;)

Niekoniecznie za wcześnie, mam konto do zabawy hackami, na którym użyłem autofinisha w połowie wyścigu, i wyskoczyło mi natychmiast. 

Opublikowano

Niekoniecznie za wcześnie, mam konto do zabawy hackami, na którym użyłem autofinisha w połowie wyścigu, i wyskoczyło mi natychmiast. 

Trzeba się z tym liczyć używając cheatów ;) Jak widać zabezpieczenia są.

Czasem jadąc czysto konto może ulec czasowemu banu, ale to już ekstremalne przypadki.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...