Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Historyjki z DayZ

ZatrutyPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiecie co mam pomysł  w tym temacie będziemy opowiadać (pisać) sobie tutaj historyjki które nam się przydarzyły w DayZ SA. Dobra to może ja zacznę:

A więc dzisiaj wracam do Elektro z kolegą ja miałem Mosina z 14 Ammo kolega też wracamy i nagle widzimy dwóch nie żywych ziomków leżących podchodzimy patrzymy obydwoje mają M4 z full ammo bierzemy leżymy przeładujemy nagle kolega dostał kulkę w głowę od snajpera który kampił się za górką. Ja zacząłem uciekać ale ja też dostałem w głowę i padłem. Teraz wasza kolej :)

Opublikowano

Hmm, pamiętam jak poszliśmy na lotnisko z kolegą i tylko ja miałem M4 z jednym magazynkiem, a tak to prawie nic nie mieliśmy, zaczynamy lutować lotnisko, a tam pusto. Tylko parę rzeczy było. Szliśmy dalej. Wszedłem do takiej małej szopki na lotnisku, a tam stał gracz. Chyba zminimalizował sobie grę albo gdzieś poszedł. Gościu miał super ekwipunek. Byliśmy już uzbrojeni po zęby z świetnym sprzętem, ale poszliśmy dalej szukać rzeczy na lotnisku, ale jak kolega zbierał coś z podłogi na drugim piętrze to przechodząc obok niego wypchnąłem przez ścianę, a potem jak wyszedłem do niego na zewnątrz, żeby podnieść jego ekwipunek to zobaczyłem przez okno, że do tego budynku wszedł jakiś gracz. Poszedłem za nim, a on tylko czekał na schodach z gotowym M4. Wiadomo co było dalej.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Było to w dayz modzie. Jestem bodajże w elektro z winchesterem, siedze na dachu remizy strażackiej, chcę zejść, aż ktoś we mnie strzela, to wchodzę na górę, siedzę tam, patrze na dół a tam dwa trupy graczy, ale tego typka co strzelał nie ma, to zastanawiam się, jak tu uciec. W końcu postanowiłem zejść z tego dachu ( innego wyboru nie miałem ) i biec przed siebię, to udało się, koleś nie strzelał, wchodze do budyneczku, a tu ktoś mnie z hatcheta zabija...

Opublikowano

Ja dzisiaj zabiłem pierwszego gracza... kolega zaprowadził mnie na lotnisko i powiedział że tu będzie dużo dobrego eq więc zacząłem lootować no i pewnego czasu ładuje do gry i słyszę jak ktoś sobie ładuje magazynki... no to siup szybciutko m4 magazynek 2x po 60 ten łączony no i otwieram drzwi... patrze stoi, zobaczył mnie i słyszę "jestem przyjazny jestem przyjazny!" no to ja do niego że nie chce problemów i żeby poszedł sobie to ten przebiegł i mi serią po schodach i nagle przeprasza no to mówię już mu nie popuszczę, wychylam się przez barierkę i pełna seria w niego... padł odrazu ale zdążył też serie puścić w moja stronę ale nie dostałem. No i jeszcze jestem nowy i nie wiem dużo o dayz więc pytam się was mam teraz rozmazany obraz tak jak bym miał szok po granacie hukowym jak mogę to wyleczyć ?

Opublikowano

Ja dzisiaj zabiłem pierwszego gracza... kolega zaprowadził mnie na lotnisko i powiedział że tu będzie dużo dobrego eq więc zacząłem lootować no i pewnego czasu ładuje do gry i słyszę jak ktoś sobie ładuje magazynki... no to siup szybciutko m4 magazynek 2x po 60 ten łączony no i otwieram drzwi... patrze stoi, zobaczył mnie i słyszę "jestem przyjazny jestem przyjazny!" no to ja do niego że nie chce problemów i żeby poszedł sobie to ten przebiegł i mi serią po schodach i nagle przeprasza no to mówię już mu nie popuszczę, wychylam się przez barierkę i pełna seria w niego... padł odrazu ale zdążył też serie puścić w moja stronę ale nie dostałem. No i jeszcze jestem nowy i nie wiem dużo o dayz więc pytam się was mam teraz rozmazany obraz tak jak bym miał szok po granacie hukowym jak mogę to wyleczyć ?

Rozmazany obraz? Taki rozjaśniony? Na początek sprawdź czy nie krwawisz i jeśli tak to się zabandażuj, sprawdź też czy nie jesteś chory, bo ekran będzie bardziej biało-czarny i wtedy inny gracz musi Ci zrobić transfuzję krwi.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

jest taki hmm jak by to opisać taki jak po wstrząsie no :D nie krwawię bo nie widzę żeby gdzieś się lało ale dla pewności bandaży użyłem nie jestem chory kolory są normalne ale obraz niewyraźny 

Opublikowano

Raz zrespiłem się na wybrzeżu i dostrzegł mnie gracz z siekierą. Można się domyślić co było dalej. Maraton przez pół mapy. :D

Opublikowano

hłehłehłę mocne te historie xD
ja sobie gram, uprawiam maraton, a tutaj Zombiak biegnie za mną xD

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...