Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5 najlepszych skryptów dla FREE Userów BOLa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, tak jak wyżej, chciałbym żeby ktoś mi polecił 5 najlepszych skryptów dla free userów. Posiadam jak narazie Can I die? i Dat Yasuo. Chciałbym te najbardziej przydatne i najbardziej potrzebne do wygrywania gier. Obojętnie pod jaką postać byle z najwyższej półki. za miesiąc kupię Vipa w Bolu ale jak na ten miesiąc musze jeszcze pograć na wersji dla free. Pozdrawiam

Opublikowano

Odpowiedź nie jest ci potrzebna bo i tak bol bedzie dopiero 25/02 : P i kto wie czy nie wejdzie znów jakis patch i kolejne czekanie : 3

@Pobierz sobie do katariny

oiadeb.gif

Opublikowano

Odpowiedź nie jest ci potrzebna bo i tak bol bedzie dopiero 25/02 : P i kto wie czy nie wejdzie znów jakis patch i kolejne czekanie : 3

@Pobierz sobie do katariny

Chodzi Ci o Sinister Blade 2.0? Niektórzy polecają ten zwykły Katarina Combo.

Opublikowano

bys linki podal do tych skryptow

MinimapTimers i AutoSmite są jednymi z podstawowych skryptów w BOLu, SAC i FG Evade znajdziesz na forum BOLA po w pisaniu pełnej nazwy. Jak nie dasz rady to pisz na priv to Ci wyśle.

Opublikowano

Ktos by mi powidzial krok po kroku co trzeba zrobic zeby BoL dzialal ? wiem ze teraz jest aktualizacja ale chcialbym wiedziec krok po korku jak i co trzeba zrobic zeby DZIALAL DZIEKI ! Na priv albo tu

Bo narkomani mają piekło na ziemi, czyściec przechodzą w momencie śmierci, cała trucizna uwalnia się w ostatnim oddechu. I potem mają swoją wymarzoną, wyczekaną i wyćpaną szczęśliwość.

21076673_155844708327715_28800624_n.jpg

Opublikowano

Ktos by mi powidzial krok po kroku co trzeba zrobic zeby BoL dzialal ? wiem ze teraz jest aktualizacja ale chcialbym wiedziec krok po korku jak i co trzeba zrobic zeby DZIALAL DZIEKI ! Na priv albo tu

Odpalasz lola, zanim wejdziesz do gry odpalasz bola. Zaznaczasz interesujące Cie skrypty, np w kolejce do meczu. i tyle. Grasz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...