Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Klan]PolishAK rekrutuje!

SUrban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie, z tej strony UrbanHM!
Jestem założycielem klanu PolishAK, który rekrutuje aktywnych graczy,aktualnie posiadamy 25 graczy
Czemu warto dołączyć do PolskiejArmiKrajowej ? Co oferujemy? :
Oferujemy dobrą zabawe, częste wojny klanowe, wspólne treningi(np na łuki,noże,karabiny sniperskie)wspólne rozmowy na team speaku oraz bardzo dobrą atmosferę.
Wymagane kd powyzej 0,7(wyjątki)

Wymagana kultura( Nie płakać, nie wywoływać kłótni itp)
Wymagany headshot na kill conajmniej 20%

Wymagany jest Team Speak 3

Wymagany jest mikrofon(wyjątki)

Jeżeli chcesz dołączyć do klanu, proszę, abyś pod tym tematem(ew. w wiadomości prywatnej) złożył podanie, jego wzór:

Nick:
HeadShot:
TS3:

Mikrofon:

Ile możesz grać w tygodniu:
Pozdrawiam i serdecznie zapraszam!

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Nick: eX'e
KD: 1.78  / Lv co prawda nie jest wysoki ponieważ konto 43lv zostało ładnie mówiąc podpierdol*ne przez kumpla :D
HeadShot:  32.04%

TS3: Jeśli jest wymagany, to tak :)

Mikrofon: Jeśli jest wymagany, to tak :)

Ile możesz grać w tygodniu: Gram nie dużo gdyż męcząca jest gra samemu i nudna :) (Jak mam ekipe tak jak mialem w metku to potrafiłem siedzieć dzień i noc :))

Ponad to posiadam M4A1 Gladiatus (Orgel Box), K2 i M4A1 zwykłą. 
Jeśli chodzi o specjalizacje to w grze w której mam kontakt głosowy z teamem lepiej sie czuje jako sniper, w miare dobrze wychodzi mi quickscope :)

Mówią że posiadam poczucie humory a czy tak jest to nie wiem :)
Lubie sie pośmiać jebnąć suchara, ale umiem też być poważny i lubie pomagać mimo iż czasem sam potrzebuje pomocy :)

Nie mam vipa, nie kupuje orgelboxów ani innych shitów za cash, bo NIE WYDAJE KASY na tą gre :)

Gram w skilla od samego jego początku i wiem o nim praktycznie wszystko (tak mi sie wydaje) :D

Rozpisałem się a pewnie i tak tego nikt nie przeczyta, tylko looknie na kd, wiek itd :D

I wszystko jasne...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...