Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Oferuję pliki serwerowe.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oczywiście polecam, dobre pliczki, kilka małych bugów do naprawy, lecz dla ludzi ''myślących'' nie będzie to problemem  :)

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Przecież tam są pliki zbugowane ;) jeżeli będzie chętny client mogę je wgrać do siebie na vpsa i pokazać cały serwer ;)

tamte pliki nie mają pełnej bazy oraz ja mam kompletnego clienta a nie tego z bety :)

oraz ja mam dodatkowo tam swój system petów, system run + kamienie sathoa ale to dla zainteresowanych :)

Opublikowano

Przecież tam są pliki zbugowane  ;) jeżeli będzie chętny client mogę je wgrać do siebie na vpsa i pokazać cały serwer  ;)

tamte pliki nie mają pełnej bazy oraz ja mam kompletnego clienta a nie tego z bety  :)

oraz ja mam dodatkowo tam swój system petów, system run + kamienie sathoa ale to dla zainteresowanych  :)

Tak tak, pobugowane, wleciały do nich smoki i zostawiły zgliszcza. Żałosne.

Opublikowano

Tak tak, pobugowane, wleciały do nich smoki i zostawiły zgliszcza. Żałosne.

dokładnie nie popisałeś się Pawle Bartniku.. a na dodatek piszę to osoba która śpi w skarpetkach.

Opublikowano

dokładnie nie popisałeś się Pawle Bartniku.. a na dodatek piszę to osoba która śpi w skarpetkach.

To ten Paweł z Dobryszyckiej?

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano

Piszcie piszcie, mam wyjebane, ale jeszcze się spotkamy ;)

fajt, myślisz że jak ninją rok grałeś to kozak jesteś  ? :ninja: my ziomuś już rok czekamy na to spotkanie ale coś ci nie idzie, powietrza w kołach u roweru nie masz czy sztylety dopiero na +4 ?  xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

fajt, myślisz że jak ninją rok grałeś to kozak jesteś  ? :ninja: my ziomuś już rok czekamy na to spotkanie ale coś ci nie idzie, powietrza w kołach u roweru nie masz czy sztylety dopiero na +4 ?  xD

Rok to my się nie znamy, ale spoczko :D

Spokojnie, na wszystko przyjdzie czas ;)

Opublikowano

spoko, rób militara i czekamy  xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Jeszcze jeden post offtopu i zamykam temat, a Was nagrodzę.

Pilnować się.

usuń wszystkie posty najlepiej i zbanuj tego @DOWN

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...