Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Minecraft By Zyczu Error

L3siak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam błąd w Minecraftcie By Zyczu. Nie nie działa 1.6.4. Wyskakuje mi coś takiego:

B00-B00:java.io.FileNotFoundException:http://127.0.0.1/rep...83b703c4a4e.bin sun.net.www.protocol.http.HttpURLConneciton.getInputStream(Unknown Source)pl.zyczu.minecraft.launcher.game.LauncherService (tutaj są jakieś dziwne znaki, ale któtkie(tylko kilka))(LauncherService.java:361)pl.zyczu.minecraft.launcher.game.LauncherService.run(LauncherService.java:71)java.lang.Thread.run(UnknownSource)

Ponawiam temat bo na tamten nie znalazlem odpowiedzi ...

5vwxw5.png

Opublikowano

zmieńcie laucher zyczu tylko muli kompa

Sam sobie zmien typowy spam z twojej strony...

5vwxw5.png

Opublikowano

Tez tak kiedys mialem  w 90% przpadkach wystarczy pousuwac soie wszystkie mody, wgrac mc na czysto i pododawac od nowa

Licze na naj :)

Pomogłem?

Daj "Lubie to"!

Opublikowano

Temat do zamkniecia/ wystarczylo po usuwac mody i wgrac od nowa ;)

Moja odp 23:50 

Tez tak kiedys mialem  w 90% przpadkach wystarczy pousuwac soie wszystkie mody, wgrac mc na czysto i pododawac od nowa

Licze na naj :)

Twoja odp 00:03 

ZGLOSZONE !

Dales odp 13 min pozniej niz ja wiec napisales moje rozwiazanie innymi slowami proste...

5vwxw5.png

Opublikowano

Ta . Generalnie przy zmianie modów lub wersji Minecrafta zalecane jest usunięcie całego folderu .minecraft i minecraftzyczu .

Opublikowano

Ta . Generalnie przy zmianie modów lub wersji Minecrafta zalecane jest usunięcie całego folderu .minecraft i minecraftzyczu .

Robiłem to i działa wiec po co kopiujesz moją odpowiedz?:)

Zgloszone

5vwxw5.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...