Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Czy opłaca się grać na Globalu po dłuższej przerwie?

123trools123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak powiedziałem:

Wiadomo, ale cii  :D

@Co do tematu:

Również wróciłem do gry w WR po około rocznej przerwie i na pewno się nie zawiodłem, aczkolwiek byłem cały czas na bieżąco.

Przede wszystkim znacznie mniejsza ilość hackerów, przyczyną są mass bany i mniejsza aktywność twórców hacków (MPC  xD).

Jest znacznie mniej lagów niż kiedyś, podzielono na dwa serwery WEST i WORLD, wzmocniono serwery.

Znacznie więcej broni i map, mnóstwo nowości, nad róznymi itemami nie da się wprost nadążyć  xD

Co jeszcze dodać? Nie wiem, narazie nic więcej nie przychodzi do głowy, o! Jeszcze jest polskie wsparcie supportu  :P

Warto :)
1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Nie warto. Tak jak byłem zwolennikiem nexona tak teraz jestem wręcz im przeciwny. Nexon Europe zamienia się w Nexon only Cash Europe. Taka jest prawda. Admini mają wypinkę na tę grę. 0 bug fixów, co z tego że banują tyle cheatów jak to gówno daje. Dalej są cheaterzy. Tylko wydają te mystery boxy. Na tickety nie odpisują. Ogólnie jak dla mnie nie ma nawet sensu tracić czasu na taką grę.

"Za te wszystkie wybryki teraz najmocniej żałuje

powiem tylko przepraszam , bo tylko tyle umiem"

Opublikowano

Nie warto. Tak jak byłem zwolennikiem nexona tak teraz jestem wręcz im przeciwny. Nexon Europe zamienia się w Nexon only Cash Europe. Taka jest prawda. Admini mają wypinkę na tę grę. 0 bug fixów, co z tego że banują tyle cheatów jak to gówno daje. Dalej są cheaterzy. Tylko wydają te mystery boxy. Na tickety nie odpisują. Ogólnie jak dla mnie nie ma nawet sensu tracić czasu na taką grę.

Otóż odpisują na tickety, nie raz ;)

Nowe rzeczy wiążą się z nowymi błędami, starsze niektóre zostały wyeliminowane... masz po części jednak rację, lecą na kasę :)

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

za g1 zwykly gracz bez premki mogl przynajmniej zmieniac mapy na roomie :)teraz zeby zmienic glupia mape z marien na cadoro potrzeba juz premki : ) ktore sa drogie 

Opublikowano

A moje zdanie jest takie, że każdy gracz grający w wr od wersji beta albo K2, wie że nexon to jest gówno i tyle. Nexon postawił za cel w tej grze zysk, a to jak się graczom gra, to ma głęboko w dupie Nie wiem jak jest teraz ale jak ktoś wyżej napisał, żeby zmienić mapę trzeba mieć premium to pozdro. Tak więc w 100% odradzam grać na globalu. Już wole grać na montanie, gdzie ma kilkanaście-kilkadziesiąt crashy na dzień, gdzie nie kiedy za 2 min ser off i lagi, niż na tym ...... globalu.  

Opublikowano

Duzo bledow, leca na zysk, brak eventow (takich jak kiedys co weekend byly), moze i sa nowe rzeczy, ale co z tego skoro sa za preme i nx. Do zmiany map jest wymagane premium, nawet trybu nie zmienisz ... Polecam ci zajrzec na jakis priv server.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...