Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłodzenie s775

AdriaN1392

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1.Mam boxowe chłodzenie i procesor E5200 i na boxie zrobiłem go do 3.2 i nie grzał sie w stresie max 68-70C, Lecz jak chciałem zmienić pastę na nim chłodzenie mi upadło i wyłamała się nóżka... czy w tym budżecie to będzie dobre? 

http://allegro.pl/chlodzenie-cpu-silentiumpc-spartan-he923-uctb9-i3989689085.html

2.I polecie jakąś paste do 20zł i max cena chłodzenia z przesyłką 70zł

3.I jeszcze zrobię go na tym chłodzeniu do 3.5? MOBO foxconn g31mx series. Zasliacz Pentagram silence force 430w.

Opublikowano

To chłodzenie będzie dobre. Pasta to np. arctic cooling mx-2, arctic silver ceramique czy też arctic silver 5.  A to do ilu podkręcisz ten procesor to nie wiadomo bo każdy podkręca się inaczej.

Opublikowano

Chłodzenie spoko, pasty raczej nie musisz kupować, bo powinna być w zestawie z chłodzeniem (poczytaj w opisie aukcji, może jest).

Na Twoim miejscu nie brałbym się za jakieś wielkie OC na tej płycie, żebyś nie przedobrzył. :P

436951440626370320491.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...