Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jambo

WaterAqua

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zastanawiasz się między 76, a trollem 105? Ja bym brał 76, ponieważ zbytnio nie lubię trollgunów. Pograj obiema lufkami i sam oceń która dla Ciebie jest lepsza.

Troll dłużej ładuje, jak spotkasz przodem kv-1 to ciężko mu walnąć z daleka za full dmg.

Opublikowano

Zastanawiasz się między 76, a trollem 105? Ja bym brał 76, ponieważ zbytnio nie lubię trollgunów. Pograj obiema lufkami i sam oceń która dla Ciebie jest lepsza.

Troll dłużej ładuje, jak spotkasz przodem kv-1 to ciężko mu walnąć z daleka za full dmg.

Na M4 lepiej grało mi się trollkiem.

Opublikowano

Na M4 lepiej grało mi się trollkiem.

To skoro lubisz trollguny, to graj trollem. Weź kilka sztuk złotej amunicji, ponieważ nią sporo zrobisz, w sytuacjach kiedy nie przebijesz normalnymi pociskami. 

Opublikowano

Cóż, szybkostrzelna armatka 76 jest dobrym wyborem przy takim mocnym pancerzu. Wychodzi z tego czołg którego nikt nie przebija a on w tym czasie masakruje wrogów. Ale pisałeś że podobała ci się trolllufka. W takim razie weź 105, załaduj pół golda a pół normalnych, na początku bitwy wal z normalnych a kiedy zacznie się prawdziwa walka to przełącz na golda. Tak czy inaczej spróbuj obu stylów gry i wybierz ten który bardziej ci się podoba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...