Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co sądzicie o portalu DoGry

emil113

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak w temacie.

Zastanawia mnie ta stronka. Zbieranie punktów i wymiana ich na złoto w WOT. Czy to prawda?? To działa??

Jeśli ktoś próbował proszę podzielcie się opinią. Z góry dzięki

Opublikowano

kody działają, to jest pewne. Niestety słyszałem kiedyś, że za to banują, dla pewności wysłałem do nich maila (Jakieś 2 tyg temu) Odpowiedzi do dziś nie dostałem. Działać to działa, no ale z tym banem jest niepewne.

Do tego baaardzo rzadko dają punkty za odpowiedzi na pytania użytkowników. Za ss'y wiem że dają, możecie zrobić 500 ss'ów wrzucić je i macie 1000 punktów. 1000 wrzuconych ssów starczy na 1k golda. 

Tutaj masz poradnik:

http://www.mpcforum.pl/topic/1149517-tut-dogrypl-zloto-do-wota/

Opublikowano

Jak sądzicie, skąd oni biorą te kody? Od WG, najwyraźniej ono ma w tym jakiś interes więc na pewno nie zbanują.

Opublikowano

Jak sądzicie, skąd oni biorą te kody? Od WG, najwyraźniej ono ma w tym jakiś interes więc na pewno nie zbanują.

Zapytałem się ich o to i mi nie odpowiedzieli... Co do interesu WG kiedyś była akcja, że banowali wszystkich kupujących złoto na allegro, chyba że oddali pieniądze, które teoretycznie WG straciło na tym złocie. Większość oddało płacąc na tym setki $, bo np. kupili sobie 15k golda na allegro, a część dostała perma. 

Opublikowano

Co mają wspólnego kody z Allegro z tymi od partnera WG? WG daje im te kody specjalnie żeby je rozdawali więc nie zbanują, nie strasz ludzi.

Opublikowano

Co mają wspólnego kody z Allegro z tymi od partnera WG? WG daje im te kody specjalnie żeby je rozdawali więc nie zbanują, nie strasz ludzi.

Sorki, nie wiedziałem, obiło mi się o uszy, że ktoś dostał bana za to (thx za wprowadzenie w błąd marvelus...)

W takim razie, tylko zbierać punkty i robić te złoto!

Opublikowano

Świetny serwis,najlepszy jeśli ktoś ma yt i widzów sporo bo można referale walić.Ale samemu też da się wbić spokojnie 

Aa i działa u mnie w 100% ostatnio wymienialem wlasnie pkt

Opublikowano

No i wielkie dzięki, a na czym najlepiej i najbezpieczniej?? Bo nie chce podawać adresu domu, imienia itp

Reflinki najszybciej.

Opublikowano

A wy w jaki sposób zbieracie te punkty??

Wczoraj wybrałem darmowe coś tam z żeby wysłać nr tel. a tu mi chce zeżreć ponad 6 zł. I tak wpadłem żeby z pustego konta potwierdzić.

Jakie sposoby polecacie?? Wypełnianie ankiet?? Inne jakieś??

Jak wy zarabiacie??

Opublikowano

A wy w jaki sposób zbieracie te punkty??

Wczoraj wybrałem darmowe coś tam z żeby wysłać nr tel. a tu mi chce zeżreć ponad 6 zł. I tak wpadłem żeby z pustego konta potwierdzić.

Jakie sposoby polecacie?? Wypełnianie ankiet?? Inne jakieś??

Jak wy zarabiacie??

Sponsorpaya nie polecam, robisz coś 15 minut, a tu dup wyślij sms (nawet na "Darmowych")

Reflinki... 300 punktów trzeba zebrać na innym koncie, aby dostać 100 punktów na 1... podobno za zarejestrowanie 4 kont dostajemy 50 punktów, bo coś tak pisze. Chce to przetestować z Faqirem, ale mi się nie chce. Jak komuś chce się w to pobawić, to radzę nie na mpc.

Ja odpowiadam głównie na pytania. Mam już 1959 punktów i zostało 40 do pierwszego 1000 golda. Tylko radzę nie czytać odpowiedzi innych użytkowników, bo dowiadujemy się takich ciekawych rzeczy jak: IS-7 ma najlepszy pancerz w grze, E-100 ma najlepszy dmp, nie da się ściągnąć czołgi na 1 strzał na tierze 5+. Ogólnie poziom wypowiedzi jest tragiczny i niestety nawet za takie coś dają punkty. 

Opublikowano

Ja kiedyś robiłem ankiety na tej stronie ale nie dodawały wcale mi punktów.

graphic.png

Opublikowano

Długi czas oczekiwania na punkty. ;___;

Zauważyłem, że po tygodniu dochodzi wszystko. 

Opublikowano

Więc jakby nie było to najlepszym i najpewniejszym sposobem jest kupo złota w grze?

Ta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...