Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coaching

lonyy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam parę pytań:

• Na czym dokładnie to polega? (wiem że uczenie grania ale jakie aspekty itp)
  • Jak rozpocząć taką działalność?
  • Jak wygląda płatność za coaching i ile trwa?

Więcej pytań jak mi przyjdą do głowy będę pisał poniżej. Jakby co nie musicie obrażać mnie od bronza który chce sobie zarobić:)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Ucza przykladowo orbwalking, odpowiadaja na pytania. Ucza sie farmic, kiedy wbic, jakis taktyk, jak masz grac i tak dalej. Kiedys bylem na takiej stronie typu leagueofcoaching.net (nie pamietam) to tylko odpowiadalem na pytania, ale to bylo w tych czasach jak jeszcze ostro gralem na kompie. :P

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Można powiedzieć, że ktoś taki jak streamer ale taki, który uczy a nie streamuje, aby popierdolić głupoty i hajs się zgadza.

Polecam Nervariena, polski streamer, który w s3 wbił challengera SoloQ. Na youtube ma poradniki do postaci, orbwalkingu itp. Zapowiedział serię, w której będzie wychodził z brązu V, aby pokazać, że jeśli zasługujecie na wyższą dywizję to ją osiągniecie mimo trolli. 

Oczywiście w tej serii będzie jak zwykle wytykał błędy wrogów jak i sojuszników i mówił nam jak robić, a jak nie robić.

Opublikowano

Można powiedzieć, że ktoś taki jak streamer ale taki, który uczy a nie streamuje, aby popierdolić głupoty i hajs się zgadza.

Polecam Nervariena, polski streamer, który w s3 wbił challengera SoloQ. Na youtube ma poradniki do postaci, orbwalkingu itp. Zapowiedział serię, w której będzie wychodził z brązu V, aby pokazać, że jeśli zasługujecie na wyższą dywizję to ją osiągniecie mimo trolli. 

Oczywiście w tej serii będzie jak zwykle wytykał błędy wrogów jak i sojuszników i mówił nam jak robić, a jak nie robić.

nervarien ssie tylko o kase mu chodzi lepszy byl jak mial kolo 50~~ widzow ;p

polecam uczyc sie samemu na wlasnych bledach a nie placic za korepetycje do lola haha

Opublikowano

Aktualnie mam D4, mógłbym kogoś coachować z 4 letnim doświadczeniem? :)

Można się chwalić diamentem, w którym - jak w każdej dywizji są Boby.

Opublikowano

Aktualnie mam D4, mógłbym kogoś coachować z 4 letnim doświadczeniem? :)

Myślę, że tak jednakże to też zależy czy te doświadczenie jest coś warte ;f

Opublikowano

Cicho srebra!

Tzn gram od 2009 roku od bety:)

I po chuj obrażasz ?

Takich jak ty to szkoda słuchać, komu ty chcesz pomagać w grze jak nie srebrom czy brązom ?!

Chyba nie sądzisz, że jakiś challenger przyjdzie się do ciebie radzić ...

Ode mnie to masz karnego... za takie coś.

Opublikowano

I po chuj obrażasz ?

Takich jak ty to szkoda słuchać, komu ty chcesz pomagać w grze jak nie srebrom czy brązom ?!

Chyba nie sądzisz, że jakiś challenger przyjdzie się do ciebie radzić ...

Ode mnie to masz karnego... za takie coś.

Prowokujesz, a to jest gorze niż obrażanie:)

asdasddsaasdasdasd.png

http://www.mpcforum.pl/topic/899624-zlecenie-herb-druyny-pikarskiej/ ZRÓB DLA MNIE HERB - MILION LAJKÓW DO WYGRANIA

Opublikowano

Tylko diament 4, moje umiejętności przewyższają dużo ta dywizje, ale to nie to samo co premade 5v5, tam się staram bardzo:) Rankedy zacząłem grać 2 lata temu około więc i tak nieźle jak zacząłem od brąz (900 elo)

asdasddsaasdasdasd.png

Opublikowano

Tylko diament 4, moje umiejętności przewyższają dużo ta dywizje, ale to nie to samo co premade 5v5, tam się staram bardzo:) Rankedy zacząłem grać 2 lata temu około więc i tak nieźle jak zacząłem od brąz (900 elo)

Ja w Pol roku grania w YoloQ wbilem Platyne 3 ( przed resetem ) A ty sie te 2 lata toczyles z Brazu do Diamentu :D Dodam ze zaczalem z Bronze V 0 lp :D

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Chcesz wiedzieć całą historię? W 2011 roku siedziałem w brązie. 2012 rok to już gold i to EUW. Tam zastałem i w 2013 roku w marcu przeniosłem konto na east i od silvera 3 do plat 5 w dwa tygodnie sie wbiłem. Wybiłem plat 1 i całe pół roku miałem 90-99lp, teraz wbiłem diament w tydzień:))

asdasddsaasdasdasd.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...