Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie czy Warto Wracać do WarRock'a po przerwie?

___BrO-

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co chwilę dodają coś nowego -.- Robią z tej gry combata. Trochę chyba efektów graficznych dodali. Np krew na ścianie :D

Broni multum, nie wiadomo co kupywać. Hackerzy w tej grze byli, są i będą. To je WarRock :p

A czy warto wrócić to Ci nie powiem :p.

Ja po przerwie właśnie wróciłem i powiem Ci, że mieszane odczucia mam teraz do tej gry.. To nie to samo co było kiedyś :(

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

W kazdej grze są i będą haki, no chyba, że lol... Co do warrocka, to zalezy od ciebie, jak nie wejdziesz i nie zobaczysz sam na wlasnej skorze, to sie nie dowiesz.. Denerwuja mnie tematy, "sa nadal haki?? Jest ich nadal pelno?!?" Beka, temat wyczerpany.

Opublikowano

Co chwilę dodają coś nowego -.- Robią z tej gry combata. Trochę chyba efektów graficznych dodali. Np krew na ścianie :D

Broni multum, nie wiadomo co kupywać. Hackerzy w tej grze byli, są i będą. To je WarRock :P

A czy warto wrócić to Ci nie powiem :P.

Ja po przerwie właśnie wróciłem i powiem Ci, że mieszane odczucia mam teraz do tej gry.. To nie to samo co było kiedyś :(

Wiadomo, ale cii :D

@Co do tematu:

Również wróciłem do gry w WR po około rocznej przerwie i na pewno się nie zawiodłem, aczkolwiek byłem cały czas na bieżąco.

Przede wszystkim znacznie mniejsza ilość hackerów, przyczyną są mass bany i mniejsza aktywność twórców hacków (MPC xD).

Jest znacznie mniej lagów niż kiedyś, podzielono na dwa serwery WEST i WORLD, wzmocniono serwery.

Znacznie więcej broni i map, mnóstwo nowości, nad róznymi itemami nie da się wprost nadążyć xD

Co jeszcze dodać? Nie wiem, narazie nic więcej nie przychodzi do głowy, o! Jeszcze jest polskie wsparcie supportu :P

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...