Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Build] Tryndamere - KRYTYKI <3

dadajszen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam grałem ostatnio Tryndamere dosyć dobrze mi szło tylko nie miałem pojęcia na ogarnięty build. Wy jaki macie na te zaje*** Kryty ? :)

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Kosa Stattika > Infinity Edge > Ostrze Zniszczonego Krola> Phantom dancer > Krwiopijec >  No i butki berserkery xD

Tu masz taki tryb full dimejdż aka wyjdź z brązu szybko xD

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Taa dzięki za build ; ) 

@EDIT:

Nie za mało % na krytyczne? Ja bym chciał build taki wiesz ;d Pół na pół żebym po jakieś 1k bił lub coś koło tego 

65135238787935115850.gif

Opublikowano

Taa dzięki za build ; ) 

@EDIT:

Nie za mało % na krytyczne? Ja bym chciał build taki wiesz ;d Pół na pół żebym po jakieś 1k bił lub coś koło tego 

Masz wystarczająco na krytyka pamiętaj, że masz pasyvke to ci daje razem ponad 100% dlatego nie opłaca się składać więcej stattika - 20%, phantom 30%, ifninity 25% :) A w tryndziku liczy się też life steel dlatego taki build ci dalem i moim zdaniem jest best.

Personil_eune_38_1_logo.png

Opublikowano

Moim Zdaniem bez sensu statik bo i tak farme skladasz na E . :)Build -  W takiej kolejnosci  Albo Berserki Przed albo po bez znaczenia > Ostrze Zniszczonego krola > Nieskonczone > Ostatni Szept > Krwiopijca > Phantom Dancer.

Powiem Ci , jaki smak ma zdrada ,

Kłamstwo - otwórz drzwi , tam szatan .

Bagno - Wielu to odpowiada

Znaaam to - Nie tylko z Opowiadań !

Diox < 3

Opublikowano

build powyżej kolegi xantox1 stosuje, no podobny tylko ostatni składam ostatni szept lub jeszcze jednego krwiopijce. Trynd polega głównie na umiejętności gracza i na sposobie składania tych wszystkich itemów. Wszystkie inne buildy według mnie są bardzo kiepskie na poziom brązu V 

Nie dublować ostrza nieskończoności, bo jego bierny się nie podwaja. 

Trynd z passywki ma 35% szansy na kryta + Phantom Dancer 30% + ostrze nieskonczoności 25%= 90% brakuje nam 10% i tu albo runy albo jeszcze jeden Phantom. 

Krwiopijca to 70dmg + 30dmg  z stacków oraz 12%life steel + 6% z stacków life steel = 100dmg 18% life steel

a natomiast ostrze nieskończoności: 

70dmg + 10% szansy na kryt, bo te 15% idzie po prostu w błoto. Wybór chyba oczywisty :D

Nova    tnXkN4Y.png    Regna

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...