Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Włamanie na konto

SietlikPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dzisiaj w nocy ok godz 1 miałem taki incydent że ktoś nwm jakim cudem wszedł mi na konto i miałem tam 10 złotych kluczy i wszystki znikneły ale mam zato plecak 

3 sloty na 14 h i z tego wywnioskowalem ze to ok 1 w nocy.

A pytanie jest takie co moge zrobic aby te klucze odzyskac?

Opublikowano

To Twoja wina że nie zabezpieczyłeś konta, nexon Ci tego nie zwróci.

Opublikowano

W combacie niektórzy gracze podają strony na których są darmowe permy i pewnie na którąś się kiedyś logowałeś danymi z ca.

Opublikowano

Jeśli miałeś takie same hasło na CA jak i na poczcie, to zmień też na poczcie hasło.

Opublikowano

zmienilem haslo i e-mail i zobacze co dalej ale podal jakis typus strone strona ca.tk i tam sie prubowalem zalogowac ale niedzialalo a bylo o wlasnie darmowych nx

Opublikowano

zmienilem haslo i e-mail i zobacze co dalej ale podal jakis typus strone strona ca.tk i tam sie prubowalem zalogowac ale niedzialalo a bylo o wlasnie darmowych nx

Przynajmniej masz nauczkę :P Ciesz się że nic ci nie znikło. Sam kiedyś jak miałem niską rangę popełniłem ten błąd ^^

Opublikowano

Na początku pomyśl jak mogło do tego dojść że, ktoś na konto ci wszedł. Może masz na kompie jakiegoś  trojanika lub keyloggera. Zapewnie zmienileś passy bez sprawdzania tego, więc teraz dałeś szanse X kolesiowi na podglądnięcie twoich innych danych min date urodzenia, imie i nazwisko na koncie. Dzięki czemu z łatowścia będzie mógł pozminiać ci wszystko na koncie. Następnym razem wyeliminuj przyczyne a potem łagodź skutki.

Opublikowano

Przynajmniej masz nauczkę  :P Ciesz się że nic ci nie znikło. Sam kiedyś jak miałem niską rangę popełniłem ten błąd ^^

Właśnie że znikło 10 gold key a co do tego trojana czy keyloggera to zaraz zobacze co da się jeszcze zrobić i odrazu włączam skan kompa 

Opublikowano

Jak można być takl naiwnym i wierzyć w te wszystkie permy za free o.O i wogóle że coś jest za darmo, chyba trzeba mieć 5 lat i kręcone włosy , za darmo to można jedynie w ryja dostać.

i5 3570

Sapphire HD 7850

Asrock B75 Pro 3

Opublikowano

Właśnie że znikło 10 gold key a co do tego trojana czy keyloggera to zaraz zobacze co da się jeszcze zrobić i odrazu włączam skan kompa 

Dostałeś nagrody ze skrzynek więc ci nic nie znikło :P

Pewnie koleś, który wbił ci się na konto próbował trafić perma. Ciesz się że GP masz całe :)

Opublikowano

tak a teraz ban perm ktoś spamował mi na koncie że darmowe 50k nx i dostałem bana na perm a teraz nwm jak się odwołać

Nie odwołasz się, nexon przestrzegał przed takimi stronami, teraz za pewne dostałeś bana za scamming.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...