Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MW2 czy MW3 na multi?

reduks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wyżej! Grałem trochę w MW3 u kolegi no i mi się spodobało :) Ale według niektórych to MW2 jest lepsze.

Dzięki za odp. i pamiętajcie żeby uzasadnić :))

Opublikowano

MW3 ogolnie wiecej osob gra lepsze polaczenie szybsze wyszukiwanie meczu troszke lepsza grafika swietnie gra sie zespolowo na dominacji zamykajac ludzi na respie . W mw2 niestety na steam kroluja hackerzy na liberation zombie mody i inne gowna nie mowiac o hard aimbotach . Polecam Mw3 mimo ze spedzilem tysiace godzin przy Mw2 grajac na steam alteriwnet  4D1 i innych ta gra nie daje sobie rady z hackerami niestety.

Opublikowano

MW3 ogolnie wiecej osob gra lepsze polaczenie szybsze wyszukiwanie meczu troszke lepsza grafika swietnie gra sie zespolowo na dominacji zamykajac ludzi na respie . W mw2 niestety na steam kroluja hackerzy na liberation zombie mody i inne gowna nie mowiac o hard aimbotach . Polecam Mw3 mimo ze spedzilem tysiace godzin przy Mw2 grajac na steam alteriwnet  4D1 i innych ta gra nie daje sobie rady z hackerami niestety.

Nie kłam, mw3 nie ma więcej osób, gra nie ma lepszego ani szybszego połączenia, w wyszukiwarce wyszukuje długo bo wiele trybów jest opuszczonych i ciągle szuka i szuka żeby np 8 graczy zebrać... grafika ta sama, nie gra się świetnie w dominacji a zamykanie ludzi na respie jest dla noobów i noskilli. w mw2 nie ma tylu hackerów co w mw3, chociaż są.

więc podsumowując

nie znasz się to się nie wypowiadaj, bo możesz kogoś i w błąd wprowadzić i narazić na stratę wielu pieniędzy

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

piratom nie pomagamy

47yhn8.jpg

na chuj sie patrzysz konfiturko?

Opublikowano

Opisze ci to tak:

MW3-Dużo broni / Dużo dodatków / Dużo kolorów / Średnio-małe mapy / Niezbyt zadowalająca grafika / Dużo graczy / Mało (ale łatwo się natknąć) cziterów / Duży wybór tworzenia klasy

MW2-Średnio-Dużo broni / Średnio-Dużo dodatków / Średnio-Dużo dodatków / Duże mapy / Zadowalająca grafika / Mało (trudno się natknąć) cziterów / Średnio-duży wybór tworzenia klas

Sam odpowiedz teraz sobie na to pytanie ^^ ja szczegółowo polecam ci nabyć jedną i drugą...i wtedy sam sobie wybierzesz (Ja gram w MW3)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...